Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cercetaţi de poliţiştii constănţeni pentru furt calificat

ro

14 Apr, 2012 00:45 1423 Marime text

Suspecţii au fost identificaţi de către poliţişti, în mai puţin de 12 de ore de la sesizare

Poliţiştii Secţiei 3 desfăşoară activităţi specifice de căutare şi depistare a doi minori, unul de 15 ani din municipiul Constanţa şi cel de-al doilea în vârstă de 16 ani, din Năvodari.

Cei doi tineri au fost identificaţii ca fiind suspecţi de comiterea furtului, în cursul serii precedente, dintr-o unitate comercială, cu punct de lucru pe strada Ştefan cel Mare, unde au pătruns prin forţarea uşii de acces, confecţionată din tâmplărie de aluminiu, iar din în interior, din casa de marcat au sustras suma de 1500 lei.

Poliţiştii continuă activităţile de investigare pentru a stabili dacă cei doi minori sunt protagoniştii şi tentativei de furt din unitatea farmaceutică comisă în cursul zilei precedente.

Suspecţii sunt cunoştinţe mai vechi ale poliţiştilor constănţeni, aceştia fiind cercetaţi în numeroase dosare penale, în care au folosit moduri de operare asemănătoare.

Pentru prevenirea furturilor din unităţile comerciale şi locuinţe pe perioada sărbătorilor, atunci când programul de lucru este unul restrâns sau oamenii pleacă de la domiciliu, recomandăm constănţenilor următoarele:

  • administratorii de unităţi comerciale sau puncte de lucru ale acestora să ia măsuri de asigurare potrivit prevederilor Legii 333/2003;
  • la plecarea de la domiciliu, proprietarii imobilelor să închidă şi să asigure toate uşile şi geamurile casei, uşa de la balcon şi geamul de aerisire de la baie, şi să armeze dispozitivele fizice de alarmare, acolo unde acestea sunt disponibile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii