Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:52 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„CARAVANA ISTEŢILOR” LA CONSTANŢA

ro

26 Jan, 2014 15:22 1343 Marime text
La data de 25 ianuarie a.c., la un centru comercial din Constanţa, politistii au participat la cea de-a treia ediţie a „Caravanei isteţilor”, editie organizata de Revista “Bubu”.

Activitate a fost una exclusiv educaţională si s-a desfaşurat la nivel naţional, alaturi de partenerii “Caravanei isteţilor”: Inspectoratul General al Poliţiei Române – Institutul de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii, Inspectoratul de Politie al Judeţului Constanţa, Ministerul Educaţiei Naţionale, Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, Direcţia Rutieră, Ministerul Mediului şi Schimbărilor Climatice, Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa. Un eveniment special dedicat copiilor inteligenţi, cu simţul umorului şi dornici de joacă şi jocuri.

Evenimentul, intitulat “Caravana isteţilor – ştiu, mă informez, deci sunt cel mai bun”, s-a adresat copiilor, părinţilor şi bunicilor, începând cu ora 16.00. Timp de cinci ore, cei mici au aflat ce înseamnă meseria de poliţist, au primit sfaturi și recomandări preventive pentru diferite situaţii, au primit legitimații de poliţist pentru o zi, au participat la concursuri cu tematică preventivă, pe linia de prevenirii victimizării și pe tematică rutieră, studiind îndeaproape autospecialele de poliție.
La final, copiii au fost răsplătiți cu premii, diplome de participare şi trofee, înmânate de domnul comisar-șef de politie Christian Ciocan din cadrul I.G.P.R. - Institutului de Cercetare şi Prevenire a Criminalității.
 
COMPARTIMENT INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii