Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:11 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ IPJ

ro

08 Oct, 2013 18:30 999 Marime text
Azi, ora 08.30, poliţiştii din Hârşova au fost sesizaţi de administratorul unui societăţi comerciale din localitate, despre faptul că o femeie i-a sustras suma de 9.400 lei, pe care o avea într-o geantă.

În urma investigaţiilor efectuate, echipa operativă a identificat o suspectă în cazul acestui furt, în persoana lui M. PARNICA, de 32 ani, din Hârşova, de la care s-a recuperat prejudiciul integral și care a fost predat părţii vătămate.
Celei în cauza i s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, fiind cercetată în stare de libertate.
Cercetările sunt continuate de către poliţişti pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a suspectei.
 
Poliţiştii din Corbu cercetează în stare de libertate pe V. Vasilica, de 41 de ani, din satul Corbu, care la data de 08.10.2013, în jurul orei 11.30, a sustras dintr-un magazin din oraşul Năvodari mai multe bunuri.
  Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat societăţii comerciale.
 
Poliţiştii Biroului Urmăriri, fiind în desfăşurarea unei acţiuni pe linia executării mandatelor, au identificat şi încarcerat pe L. Mihai Stefan, de 31 ani, din Constanţa, care avea de excutat o pedeapsă cu închisoarea de 3 ani pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi încălcarea regimului rutier.
  Cel în cauză a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Constanţa.
 
La data de 08.10.2013, ora 11.43, poliţiştii Postului de Poliţie Lumina au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că persoane necunoscute au sustras mai multe bunuri dintr-o fermă din localitate.
În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au fost identificat doi suspecţi de comiterea acestui furt.
Prejudiciul în valoare de 8.000 lei a fost recuperat în proporţie de 50% şi predate părţii vătămate.
Cercetările sunt continuate de către poliţişti pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor și pentru recuperarea integrală a prejudiciului.
                     
                                         
COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii