Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:28 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ IPJ

ro

26 Jun, 2013 12:57 714 Marime text
              În seara zilei de 25.06.2013, în jurul orei 20.30, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa au fost sesizaţi de un bărbat de 45 de ani, din Constanţa, despre faptul că a surprins, în curtea imobilului, situat pe strada Comarnic, doi minori, pe care îi bănuieşte că i-au sustras bunuri din locuinţă.
  Poliţiştii deplasaţi cu operativitate la faţa locului au identificat pe suspecţi ca fiind I. Ş, de 16 ani, din localitatea Cobadin, judeţul Constanţa şi B. S., de 11 ani.
  Din primele verificări efectuate de poliţişti s-a stabilit că cei doi minori, au pătruns în locuinţa părţii vătămate prin escaladarea gardului şi forţarea uşii de acces, de unde au sustras mai multe bijuterii şi un ceas de mână.
  Pe parcursul cercetărilor a rezultat faptul că, minorii mai sunt suspectaţi de comiterea altor două furturi din locuinţe, fapte comise în aceeaşi seară.
  Cel în vârstă de 16 ani a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru furt calificat, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.
              Totodată poliţiştii Biroului investigaţii Criminale continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a acestora, urmând a fi făcute propuneri legale în consecinţă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii