Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IPJ - Vineri, 27 Aprilie 2012

ro

27 Apr, 2012 18:36 881 Marime text

În ultimele 24 de ore, poliţiştii constănţeni au organizat 5 acţiuni, fiind aplicate 17 sancţiuni în valoare totală de 12.200 lei.

Bărbat prins în flagrant în timp ce încerca să sustragă componente de plumb

Secţia 3 Poliţie Rurală cercetează în stare de libertate pe N. Constantin de 36 ani, din Pecineaga, care a fost surprins în timp ce încerca să sustragă componente din plumb aparţinând unei societăţi comerciale.

Cei doi bărbaţii care au comis tâlhăria asupra personalului de la sucursala unei bănci comerciale din Constanţa au fost prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare

În cursul zilei de 26 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au prezentat în faţa magistraţilor pe C. Daniel Ionuţ şi R. Gabriel Victor. Aceştia sunt suspecţi a fi autorii din cazul tâlhăriei comise asupra personalului unei bănci comerciale din Constanţa. Împotriva bărbaţilor au fost emise Mandate de Arestare Preventivă pentru 29 zile şi au fost depuşi în arestul I.P.J. Constanţa.

Bărbat depistat în trafic în timp ce conducea sub influenţa băuturilor alcoolice

Serviciul Rutier cercetează în stare de libertate pe R. Marian de 45 ani, din Constanţa, întrucât a condus un autoturism pe DN 38, în localitatea Techirghiol, având o alcoolemie de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul care a produs accidentul din noaptea de 23 aprilie a.c. a fost reţinut pe bază de Ordonanţă

Poliţia Mangalia a reţinut pe bază de Ordonanţă pentru o perioadă de 24 de ore, pe A. Ionel, autorul accidentului grav produs de DN 39, din data de 23 aprilie a.c., urmând ca în ziua de 27 aprilie a.c. să fie prezentat în faţa magistraţilor din Mangalia cu propunere corespunzătoare. Bărbatul fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Constanta.

Activitatea rutieră

În ultimele 24 de ore poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi de prevenire, cercetare şi soluţionare a evenimentelor sesizate, fiind aplicate de către aceştia 107 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 15.200 lei.

Poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la producerea a trei accidente soldate cu victime.

La data de 26 aprilie a.c., ora 18.20, în municipiul Constanţa, C. EMILIAN de 63 ani, din Constanţa a condus un autoturism pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu şi ajungând la intersecţie cu strada Dispensarului a efectuat viraj spre stânga, nu a acordat prioritate şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar pe drumul cu prioritate de P. JEAN de 35 ani, din Constanţa.

Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto P. JEAN.

La data de 26 aprilie a.c., ora 20.00, D. IULIAN de 35 ani, din Tulcea a condus un autoturism pe DN22, dinspre DN2A către localitatea Lumina şi din cauza neatenţiei în conducere a efectuat manevra de întoarecere peste marcajul dublu continu şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar pe banda numărul doi de circulaţie de T. GELU de 56 ani, din Constanţa.

Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei pasagere din cel de-al doilea autoturism.

La data de 26 aprilie a.c., ora 21.00, Z. MARTIN MARIUS, de 39 ani, din Sibiu a condus un autoturism pe DN22C, în localitatea Castelu şi ajungand la marcajul pietonal din zona primăriei din localitate, nu a acordat prioritate pietonilor angajaţi în traversarea părţii carosabile şi a accidentat uşor pe C. MARIAN, de 54 ani, care se angajase în traversare regulamentară pe marcajul pietonal.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii