Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:53 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IPJ - Marti, 20 Martie 2012

ro

20 Mar, 2012 22:15 791 Marime text

În ultimele 24 de ore, poliţiştii constănţeni au organizat 10 acţiuni, fiind aplicate 18 sancţiuni în valoare totală de 3.240 lei.

Infracţiuni judiciare

La data de 19.03.2012, în jurul orelor 15.25, poliţiştii Secţiei 1au surprins pe A. Belmondo, de 31 de ani, din Constanţa, în timp ce, prin spargerea geamului unei portiere, a pătruns într-un autoturism, parcat pe strada Chiliei din municipiul Constanţa, de unde a sustras un portofel cu documente personale şi bani.

Prejudiciul cauzat în valoare de 1500 lei a fost recuperat în proporţie de 80%.

Cel în cauză a fost reţinut pe bază de ordonanţă de poliţişti, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa cu propunere de sesizare a instanţei de judecată cu luarea măsurii arestării preventive.

Poliţiştii din Năvodari cercetează în stare de reţinere pe V. Constantin, de 31 de ani, din Constanţa, care în ziua de 19.03.2012, în jurul orelor 16.30, a fost surprins de un echipaj de jandarmi în timp la scurt timp după ce a sustras un telefon mobil din mâna unei tinere.

În cursul acestei zile suspectul urmează să fie prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa cu propunere de sesizare a instanţei de judecată cu luarea măsurii arestării preventive.

Poliţiştii Secţiei 3 Rurală cercetează în stare de libertate R. Constantin, din Mangalia, suspectat că în perioada ianuarie - martie 2012 a sustras aparatură electronică şi obiecte metalice, toate în valoare de 6.000 lei, din locuinţa unei persoane din localitatea Limanu, unde suspectul fusese găzduit pe perioada cât aceasta a fost plecată.

Cercetările se efectuează sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Poliţiştii Secţiei 9 Rurală cercetează în stare de libertate zece persoane din localitatea Comana, judeţul Constanţa, care în ziua de 19.03.2012 au fost surprinşi în apropierea satului Tătaru, în timp ce distrugeau jgheburile din beton, ale sistemului de irigaţii.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării tuturor participanţilor şi a documentării activităţii infracţionale a acestora.

ACTIVITATEA RUTIERĂ

În ultimele 24 de ore poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi de prevenire, cercetare şi soluţionare a evenimentelor sesizate, fiind aplicate de către aceştia 338 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 49.600 lei.

Poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la producerea a două accidente.

La data de 19 martie a.c., ora 12.00, în municipiul Constanţa, V. Ion, de 63 de ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe bulevardul 1 Decembrie 1918 dinspre Kaufland către Casa de Cultură şi ajungand la marcajul pietonal de la intersecţie cu strada Bucureşti, nu a acordat prioritate şi a accidentat uşor pe I. Silvia, de 63 de ani, care se afla în traversarea părţii carosabile regulamentar.

La data de 19 martie a.c., ora 19.00, în judeţul Constanţa, E. Gabriela Raluca, de 24 de ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe DJ 391 dinspre Mangalia către localitatea Negru Vodă şi ajungând la km. 25, din cauza neatenţiei în conducere, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un copac.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătoarei auto.

Infracţiuni rutiere

La data de 19 martie a.c., ora 16.00 în judeţul Constanţa, a fost depistat D. Sebastian Andrei, de 28 de ani, din Năvodari, conducand o autoutilitară pe DN 39 avand număr fals de înmarticulare.

Celui în cauză i s-a întocmit dosar de cercetare penală.

La data de 19 martie a.c., ora 17.00 în judeţul Constanţa, a fost depistat numitul U. Vladuţ, de 18 ani, din Medgidia, conducând o motocicletă în localitatea Medgidia, pe strada Poporului, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Celui în cauză i s-a întocmit dosar de cercetare penală.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii