Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:08 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IPJ - Marti, 05 Iunie 2012

ro

05 Jun, 2012 22:04 906 Marime text

În ultimele 24 de ore, poliţiştii constănţeni au organizat 3 acţiuni, fiind aplicate 9 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 3.520 lei.

La data de 4 iunie a.c., ora 19.49, poliţiştii Biroului de Poliţie pentru Staţiunea Mamaia au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la un conflict spontan izbucnit între un taximetrist şi unul dintre clienţii pe care îi transporta.

Patrula de siguranţă publică deplasată cu operativitate la faţa locului au identificat persoanele implicate, taximetristul în vârstă de 53 de ani, şi cei doi clienţi S. Georgian, de 29 de ani şi S. Orhan, de 26 de ani, din Constanţa.

Din primele cercetări s-a stabilit că cei doi clienţi au solicitat taximetristului deplasarea în localitatea Năvodari, la locuinţa unuia dintre fraţi. Întrucât S. Georgian era în vădită stare de ebrietate, nu şi-a amintit adresa şi s-au întors spre Constanţa, iar în staţiunea Mamaia, a lovit cu piciorul în portiera taxiului, moment în care conducătorul auto s-a speriat, a oprit autoturismul şi a fugit pe bulevardul Mamaia, solicitând sprijinul poliţiştilor. La sosirea organelor de poliţie cel în cauză a fost imobilizat, urmând a fi transportat la sediul unităţii de poliţie, însă a devenit violent şi după ce a fost introdus în autospeciala de poliţie, acesta a spart geamul portierei dreapta spate cu piciorul.

Pe baza probatoriului administrat în cauză până la acest moment, bărbatul a fost reţinut de poliţişti pe bază de ordonanţă, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi distrugere, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa în vederea sesizării instanţei de judecată cu luarea măsurii arestării preventive.

 

Poliţiştii Secţiei 4 Rurală Medgidia cercetează în stare de reţinere pe bază de ordonanţă, pe V. Paul, de 29 ani, sub aspectul comiterii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii publice şi distrugere, întrucât la data de 04.06.2012, aflându-se în stare de ebrietate, a provocat scandal şi distrugeri într-un bar din localitatea Poarta Albă.

La data de 5 iunie a.c., suspectul va fi prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia în vederea sesizării instanţei de judecată cu luarea măsurii arestării preventive.

La data 4 iunie a.c., ora 15.30, poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112, de către un cetăţean din municipiul Constanța, cu privire la faptul că, în urmă cu aproximativ 10 minute, în timp ce acesta se afla în autoturismul proprietate personală, la semaforul de la intersecția bulevardului Tomis cu strada Nicolae Iorga, cu direcția de mers către Capitol, a oprit lângă acesta, pe banda întâi, un alt autoturism, condus de P. Costel Valentin, de 27 de ani, care a coborât din autovehicul şi, reproşându-i existenţa unor şicane în trafic, cu ajutorul unei baionete i-a înțepat cauciucurile dreapta față şi spate.

Prejudiciul cauzat este în valoare de aproximativ 700 lei.

Cercetările sunt continuate de poliţişti, sub aspectul sâvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi distrugere pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt şi luării măsurilor legale ce se impun.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii