Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:32 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IPJ Constanţa

ro

29 Jul, 2015 15:56 1135 Marime text
Depistaţi de poliţişti
 
La data de 28.iulie a.c., poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale l-au depistat pe C. Constantin, de 52 ani, pe numele căruia este emis un mandat european de arestare având de executat 2 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală.
 
La aceeaşi dată a fost depistat I. C.-Ş., de 17 ani, posesor al unui mandat de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
 
Reţinut de către poliţiştii constănţeni pentru furt calificat
 
În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa cu sprijinul poliţiştilor din localitatea Castelu l-au identificat şi depistat pe I. Servin, de 21 ani, din sat Castelu, bănuit de comiterea unui furt.
Acesta, la data de 24.03.2015, prin escaladarea şi forţarea unei ferestre ar fi pătruns într-o locuinţă de pe bulevardul Tomis, sustrăgând o sumă de bani şi bijuterii.
Prejudiciul cauzat în valoare de aproximativ 2000 lei, nu a fost recuperat. Tânărul a fost reţinut pe bază de ordonanţă, pentru furt calificat, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii