Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:37 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă - IPJ Constanţa

ro

24 Jul, 2015 13:52 1335 Marime text
          Urmărit internaţional, depistat de către poliţiştii Compartimentului Criminalitate Itinerantă
 
La data de 23.07.2015 poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale, din cadrul IPJ Constanţa, în calaborare cu poliţiştii din localitatea Nicolae Bălcescu l-au depistat pe A. Elvis Vasilică, de 19 ani, din sat Dorobanţu, comuna Nicolae Bălcescu, persoană pe numele căreia s-a emis un mandat European de arestare, la data de 18.03.2015, de către Tribunalul din Ragusa Italia, pentru comiterea infracţiunilor de constituire de grup infracţional organizat şi furt calificat, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal Italian, pedeapsa maximă fiind de 10 ani închisoare.
 
Cercetat de către poliţiştii Secţiei 2, pentru comiterea infracţiunii de distrugere
 
Urmare a investigaţiilor efectuate  privind distrugerile provocate în perioada 03-07.07.2015, la o unitate de învăţământ de pe strada Cişmelei din Constanţa, poliţiştii de investigaţii Criminale din cadrul Secţiei 2 l-au identificat pe G. Marius Nicolae, de 18 ani, din Constanţa, bănuit de comiterea faptei.
În fapt, acesta ar fi îndoit gratiile metalice ale ferestrelor şi ar fi murdărit pereţii scriind diverse mesaje.
În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere.
 
Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere
 
La data de 23.07.2015, ora 11.45, poliţiştii Secţiei 3 Rurale Mangalia (PP Pecineaga) l-au depistat pe D. A., de 20 ani, care a condus o motocicletă pe DJ 394, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
 
La aceeaşi dată, poliţiştii Secţiei 7 Rurale Hârşova (PP Crucea) l-au depistat D.I., care a condus pe DN 2A, un tractor neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
 
În cauze s-au întocmit dosare penale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii