Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:09 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IPJ Constanţa - 30.07.2013

ro

30 Jul, 2013 12:17 727 Marime text
R O M Â N I A
MINISTERUL AFACERILOR INTERNE

NESECRET
Nr. 421578/Ş.C./30.07.2013
Constanţa


INSPECTORATUL GENERAL AL POLIŢIEI ROMÂNE
INSPECTORATUL DE POLIȚIE AL JUDEȚULUI CONSTANŢA


BULETIN DE PRESĂ


La nivelul judeţului poliţiştii constănţeni au organizat 3 acţiuni, fiind aplicate 7 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 1700 lei.


La data de 29 iulie a.c., ora 04.00, poliţiştii constănţeni au fost sesizați prin S.U.A.U. 112, cu privire la faptul că în parcarea unui bloc situat pe bulevardul Tomis sunt prezente persoane suspecte, care se ascund printre autoturisme.
Patrula mixtă s-a deplasat la fața locului şi a surprins în flagrant un minor de 16 ani, din satul Lumina, judeţul Constanța, în timp ce sărea de la geamul unui imobilul situat în zonă şi care avea asupra sa mai multe bunuri pe care le sustrăsese din respectiva locuinţă.


Poliţiştii din Costineşti cercetează în stare de libertate pe S. MAXIMEL, 40 de ani, din comuna Albeşti-Paleologu, judeţul Prahova, care la data de 29 iulie a.c., ora 22.50, a fost surprins în timp ce sustrăgea o sumă de bani dintr-un magazin din staţiune.


Poliţia Murfatlar cercetează în stare de libertate pe C. Sandu, de 19 ani, din localitate, întrucât a fost identificat în urma investigaţiilor ca fiind suspect în cazul unui furt comis anterior, al cărui prejudiciu a fost recuperat în totalitate şi predat părţii vătămate.


Secţia 3 Poliţie cercetează în stare de libertate pe N. L., de 17 ani, din Constanţa, întrucât a fost identificat în flagrant, de o patrulă a G.M.J. Constanţa, după ce a sustras produse alimentare dintr-o societate comercială situată pe plaja Modern din Constanţa.


COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE


,
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii