Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:49 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BULETIN DE PRESĂ IPJ Constanta - 29.08.2014

ro

29 Aug, 2014 10:29 1388 Marime text
Cercetata pentru furt din auto
Poliţiştii îl cercetează în stare de libertate pe D. Vasile-Gabriel, de 21 ani, din judeţul Iaşi, care, la data de 28.08.2014, prin spargerea geamului portierei din stânga-faţă a pătruns într-un autoturism, parcat pe strada Călugăreni din Constanţa, de unde a sustras o geantă ce conţinea un laptop, un stick de memorie, 2 perechi de pantofi sport, o pelerină de ploaie şi patru pachete de ţigări.
La domiciliului acestuia, din Constanţa, poliţiştii Secţiei 3 au găsit perechea de pantofi sport şi pelerina de ploaie sustrase din autoturism.
Prejudiciul, a fost recuperat în parte, cercetările fiind continuate de oamenii legii.

Dosar penal pentru ameninţare
Poliţiştii Secţiei 3 din Constanţa îl cercetează pe T. Ionel-Giorgian, de 28 ani, care, la data de 28.08.2014, şi-a ameninţat tatăl, de 61 ani, cu acte de violenţă, pentru a-i da bani.

Minore cercetate pentru furt de pe plajă
La data de 28.08.2014, poliţiştii din Mamaia au identificat în zona hotelului Neptun o minoră de 15 ani, nedeclarată, care, în aceeaşi zi, împreună cu o altă minoră de aceiaşi vârstă, ambele din Constanţa, profitând de neatenţia unui turist din Bucureşti, i-au sustras de pe un şezlong o borsetă ce conţine acte personale, un telefon mobil şi bani, prejudiciul fiind recuperat în totalitate şi predat părţii vătămate. 

Cercetat pentru furt din locuinţă
Poliţiştii din Albeşti cercetează un minor de 17 ani, din satul Cotu Văii, care, la data de 28.08.2014, prin escaladarea gardului a pătruns într-o locuinţă din localitate, de unde a sustras un telefon mobil, prejudiciul fiind recuperat şi predat părţii vătămate.

Femeie cercetată pentru fals intelectual şi fals în înscrisuri sub semnătură privată
În urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii din Cernavodă a fost depistată I. DANIELA, de 44 de ani, reprezentantul legal al  unei Întreprinderii Individuale,  care a întocmit în fals mai multe documente primare de evidenţă contabilă (borderouri de achiziţie şi note de intrare-recepţie), în cuprinsul cărora a atestat în mod nereal că, în perioada 12 iunie – 18 iulie 2014, ar fi achiziţionat legume şi fructe de la un producătorul agricol.

Cercetată pentru falsificarea unui certificat de producător
Cu ocazia activităţilor preventive efectuate de poliţiştii din Medgidia, aceştia s-au sesizat din oficiu cu privire la falsificarea unui certificat de producător emis în Judeţul Călăraşi.
Astfel, M Anica, de 49 de ani, ar fi modificat cifra anului 2013 în 2014, acest certificat fiind prezentat de către femeie, la solicitarea poliţiştilor, pentru a justifica comercializarea produselor atestate pe certificat, în piaţa agroalimentară centrală din oraşul Medgidia.
Sunt continuate cercetările pentru clarificarea tuturor împrejurărilor falsificării certificatului de producător.

Minor cercetat pentru tentativă de furt din auto
La data de 28.08.2014, ora 12.40, poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat din Constanţa despre faptul că a reţinut un minor pe bulevardul Mamaia, care, profitând de faptul ca uşile de la autoturismul său erau lăsate neasigurate, a pătruns în acesta încercând să sustragă bunuri.Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat minorul de 14 ani şi au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la furt, minorul fiind internat într-o instituţie specializată.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii