Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:28 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IPJ Constanța - 24.02.2016

ro

24 Feb, 2016 11:39 1257 Marime text

Transportau persoane fără autorizație    
La data de 23 februarie a.c., polițiștii Serviciului Rutier împreună cu cei din cadrul Poliției Oraș Măcin  au depistat patru bărbați cu vârste cuprinse între 33 și 51 de ani, toți din județul Tulcea, în timp ce efectuau transport de persoane contracost pe relaţia Greci – Măcin.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că persoanle în cauză nu dețineau autorizație în conformitate cu prevederile legale.
Polițiștii au aplicat patru sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 38 din 2003 privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere și au dispus măsura suspendării dreptului de utilizare a patru autoturisme  pe o perioadă de 6 luni.

A condus auto sub influența băuturilor alcoolice
În noaptea de 23/24 februarie a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat un bărbat de 47 de ani din comuna Somova, județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Eternității din municipiu, având o concentrație de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.
S-a întocmit dosar penal.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii