Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:56 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IPJ Constanţa - 19.07.2013

ro

19 Jul, 2013 11:13 1140 Marime text
R O M Â N I A
MINISTERUL AFACERILOR INTERNE

NESECRET
Nr. 421565/Ş.C./19.07.2013
Constanţa


INSPECTORATUL GENERAL AL POLIŢIEI ROMÂNE
INSPECTORATUL DE POLIȚIE AL JUDEȚULUI CONSTANŢA


BULETIN DE PRESĂ


La data de 18 iulie a.c., poliţiştii Serviciului Investigarea Fraudelor au efectuat 6 controale la sediile sociale şi punctele de lucru a 6 societăţi comerciale, din localităţile 23 August, Tătaru, Potârnichea, Pecineaga, 2 Mai şi Comana, unde existau date că se exploatează aparate electronice de jocuri de noroc fără licenţă şi autorizaţii. Astfel, au fost constatate trei infracţiuni de desfăşurare fără licenţă sau autorizaţie a activităţilor din domeniul jocurilor de noroc, fiind ridicate 14 aparate electronice.


Poliţia Hârşova cercetează în stare de libertate un minor de 16 ani, din localitate, care, în ziua de 18.07.2013, a sustras o sumă de bani dintr-un magazin alimentar, prejudiciul fiind recuperat de poliţişti şi predat respectivei societăţi comerciale.


Secţia 3 Poliţie cercetează în stare de libertate un minor de 14 ani, din Constanţa, care, în ziua de 18.07.2013, a fost depistat pe stradă având aupra sa o armă albă.


Poliţia Năvodari cercetează în stare de libertate un minor de 16 ani, din localitate, care, la data de 15.07.2013, a sustras bunuri dintr-o societate comericială din Năvodari.


Poliţia Techirghiol a deschis o anchetă în cazul decesului lui I. Gheorghe, de 60 ani, din Cobadin, care, în ziua de 13.07.2013, a căzut de pe o scară şi s-a lovit la cap. Cadavrul urmează să fie examinat medico-legal, iar în funcţie de rezultatele necropsiei să fie continuate cercetările poliţiştilor.


Postul de Poliţie Topraisar a deschis o anchetă în cazul decesului lui R. Cătălin, de 34 ani, din satul Moviliţia, care, în ziua de 18.07.2013, a coborât în interiorul fântânii aflate în curtea locuinţei sale pentru a amorsa o pomă submersibilă, moment în care i s-a făcut rău, nemaiputând să iasă din respectiva fântână. La faţa locului au intervenit lucrătorii I.S.U. şi cei ai Serviciului de Ambulanţă Constanţa.


Postul de Poliţie Lumina a deschis o anchetă în cazul vătămării corporale uşoare a lui C. Costică, de 59 ani, din Năvodari, care, în ziua de 18.07.2013, a atins o linie de înaltă tensiune, rezultând electrocutarea acestuia.


Postul de Poliţie Dobromir a deschis o anchetă în cazul decesului unei minore de 4 ani, din localitate, care a căzut într-un recipient din plastic, care conţinea aproximativ 40 litri apă potabilă şi s-a înecat. Cadavrul a fost depus la Morga Spitalului Medgidia, în vederea efectuării necropsiei. În cauză poliţiştii au informat şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa.


COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii