Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:01 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ

ro

13 Apr, 2016 13:23 1902 Marime text
Fier vechi confiscat de poliţişti          

       În ziua de 12 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mihail Kogălniceanu au depistat un bărbat de 26 ani din județul Vrancea, în timp ce transporta cu o autoutilitară cantitatea de 238 kg deșeuri fier, 281 kg acumulatori auto și 1 kg cupru.
          În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că persoana în cauză nu deținea documente de transport și însoțire a mărfii în conformitate cu prevederile legale.
          Poliţiştii au aplicat o sancțiune contravențională conform Legii nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.
Întreaga cantitate de materiale a fost ridicată în vederea confiscării.
  
Mandat penal executat de polițiști
        La data de 12 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale împreună cu cei ai Serviciului Acțiuni Speciale au depistat pe raza municipiului Tulcea, un bărbat de 61 de ani din municipiul Galați, împotriva căruia Tribunalul Galați a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii pe o periodă de 3 ani și două luni pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație de valori falsificate.
Bărbatul în cauză fost retinut.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii