Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:42 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ

ro

21 Mar, 2016 16:48 1700 Marime text
Persoane cercetate pentru contrabandă cu ţigări
La data de 20.03.2016, poliţiştii Secţiei 3 au depistat în zona Piaţa Griviţei, 3 persoane, cu vârste cuprinse între 51 şi 52 de ani care ofereau spre vânzare mai multe pachete cu ţigări netimbrate.
Acestora le-au fost întocmite dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, cercetările fiind continuate de către poliţiştii Serviciului de Investigarea Fraudelor.
 
Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere
Poliţiştii din cadrul Poliţiei Staţiunii Costineşti cercetează în stare de libertate un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din Tuzla, care a fost depistat conducând un autoturism, având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată.
 
La data de 20.03.2016, ora 20.04, V.L. a condus un autoturism pe DJ 381, dinspre A4 către localitatea Lanurile şi ajungând la intersecţia cu DN3, nu a respectat semnificaţia indicatorului Oprire, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de R. C., pe DN3, dinspre Cobadin către Murfatlar.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a şoferului şi a altor doi pasageri din autoturism.
 
La data de 20.03.2016, poliţiştii rutieri l-au depistat şi scos din trafic pe I. I., care conducea un autoturism pe bulevardul Mamaia, din municipiul Constanţa, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
La aceeaşi dată poliţiştii rutieri din Mangalia l-au depistat pe M.M. care conducea un pe DJ 391 dinspre localitatea Vârtop către Cotu Văii, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
În cauze s-au întocmit dosare penale.
 
           COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii