Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:36 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IPJ

ro

12 Jun, 2014 12:56 1270 Marime text
La data de 21 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Mircea Vodă au fost sesizaţi cu privire la faptul că, persoane necunoscute au sustras 22 stupi de albine, aparţinând unei persoane din localitate, producând un prejudiciu în valoare de 17.000 de lei.
În urma investigaţiilor desfăşurate de către oamenii legii, aceştia au identificat 4 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 46 de ani, toţi din localitate, bănuiţi de comiterea faptei.
Totodată, poliţiştii au recuperat 10 stupi, desfăşurând activităţi specifice în vederea recuperării întregului prejudiciu.
Cercetările continuă, cu persoanele bănuite de comiterea faptei în stare de libertate, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, urmând, ca la finalizarea acestora, să fie făcute propuneri legale în consecinţă prin unitatea de parchet competentă.

  La data de 11 iunie a.c., poliţiştii Secţiei 4 Rurale Medgidia şi cei ai Postului de Poliţie Poarta Albă au organizat şi desfăşurat o acţiune în vederea depistării şi identificării persoanelor pe numele cărora au fost emise mandate de executare a pedepselor şi urmărite.
Cu această ocazie, oamenii legii au depistat şi identificat un bărbat , din localitatea Poarta Albă, pe numele căruia era emis mandat de executare a pedepsei închisorii de 1 an şi 6 luni sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

  La data de 10 iunie a.c., ora 09.00, poliţiştii oraşului Băneasa au fost sesizaţi prin plângere de către o femeie, în vârstă de 77 ani, din localitate, cu privire la faptul că, fiul acesteia, în vârstă de 56 de ani, a agresat-o fizic, fără a necesita îngrijiri medicale şi care a spart geamurile de la locuinţa acesteia.
             Din verificările efectuate în cauză, a rezultat faptul că, cele sesizate se confirmă, întocmindu-se, pe numele bărbatului, dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie şi distrugere, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal.
            Având în vedere aspectele reclamate, s-a procedat la ridicarea unei arme de vânătoare, pe care bărbatul o deţinea în mod legal, în vederea prevenirii comiterii unor evenimente negative.
          Cercetările continuă, urmând a fi făcute propuneri legale în consecinţă prin unitatea de parchet competentă.

La data de 11 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Castelu au identificat un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din localitate, pe numele căruia era emis mandat de executare a pedepsei închisorii de 1 an, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

La data de 11 iunie a.c., ora 18.35, un bărbat în vârstă de 63 de ani, din municipiul Constanţa a condus pe DN 39, în localitatea Eforie Nord, un autovehicul, dinspre Eforie Sud către municipiul Constanţa şi ajungând în dreptul străzii Techirghiol, a efectuat viraj stânga, fără a se asigura şi fără a respecta semnificaţia indicatorul înainte sau la dreapta, moment în care a intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă în aceeaşi direcţie şi care se afla în depăşirea neregulamentară a autovehiculului mai sus menţionat.
În urma coliziunii, a rezultat vătămarea corporală a pasagerului din spate al motocicletei.

            Astăzi, poliţiştii oraşului Techirghiol au depistat şi identificat în trafic un tânăr, de 22 de ani, care conducea o motocicleta, ce avea inspecţia tehnică periodică expirată, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie şi fără a avea asupra sa documentele de identitate.
          Persoanei în cauză i s-a întocmit dosar penal, urmând a fi făcute propuneri legale prin unitatea de parchet competentă.

Poliţiştii Biroului Rutier Medgidia cercetează în stare de libertate un bărbat, care în noaptea de 10/11.06.2014 a fost depistat în trafic în timp ce conducea un autoturism şi care emana halenă alcoolică, acesta refuzând testul cu aparatul Drager alcooltest şi recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemie.

        La data de 11 iunie a.c., ora 13.15, poliţiştii Biroului Rutier Medgidia au depistat în trafic un bărbat, de 54 de ani, din municipiul Medgidia, care circula pe strada Silozului, din localitate, cu un autovehicul neînmatriculat.
Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

          Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Mangalia cercetează în stare de libertate un bărbat, care la data de 11 iunie a.c., a fost depistat în trafic, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere.

COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii