Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:14 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IPJ

ro

17 Apr, 2014 13:49 1063 Marime text
Minor cercetat de polițiști
Secţia 2 Poliţie cercetează în stare de libertate un minor de 15 ani, care, la de 16.04.2014, a pătruns într-un autoturism parcat pe strada Farului şi a sustras o staţie emisie-recepţie în valoare de 1.000 lei. Prejudiciul a fost recuperat şi predat părţii vătămate.
 
Cercetat pentru furt
Secţia 2 Poliţie cercetează în stare de libertate pe A. Constantin de 20 ani, din judeţul Iaşi, care, în seara de 16.04.2014, a fost surprins de către agenţii de pază ai unui complex comercial din Constanţa, în timp ce încerca să sustragă mai multe obiecte de îmbrăcăminte în valoare de 1.370 lei din unitatea comercială.
               
Bănuiți de evaziune fiscală
          Serviciul de Investigarea Fraudelor cercetează în stare de libertate pe N. Leonard de 38 ani, care, în calitate de administrator al unei societăţi, a înregistrat în contabilitate operaţiuni comerciale fictive de achiziţii de bunuri şi servicii în valoare de 500.000 lei, cu scopul de a se sustrage de la plata TVA şi de la plata impozitului pe profit.
          Serviciul de Investigarea Fraudelor cercetează în stare de libertate pe L. Aurelian de 43 ani, care, în calitate de administrator al unei societăţi, a înregistrat în contabilitate operaţiuni comerciale fictive de achiziţii de bunuri şi servicii în valoare de 170.000 lei, cu scopul de a se sustrage de la plata TVA şi de la plata impozitului pe profit.
 
Bărbat cercetat de Serviciul Arme Exploxivi şi Substanţe Periculoase
Serviciul Arme Exploxivi şi Substanţe Periculoase cercetează în stare de libertate pe I. Raul de 36 ani, administrator al unei societăţi din Medgidia, care avea depozitată într-o magazie desafectată din cadrul respectivei unităţi comerciale o cantitate de 60 litri insecticid expirat din anul 2005.
 
Cercetat în stare de arest preventiv
Poliţia Cernavodă cercetează în stare de arest preventiv pentru 30 zile pe G. Adrian de 38 ani, acesta fiind autorul unei tâlhării comise la data de 14.04.2014, în dauna unei societăţi comerciale din localitate.
 
Cercetați de polițiști pentru comiterea de infracțiuni la regimul rutier
          Poliţiştii Serviciului Rutier au identificat în trafic, pe strada Bogdan Vodă din Constanţa, pe M. Ştefan de 50 ani, care conducea un autoturism afându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
          La data de 16.04.2014, poliţiştii Biroului Rutier Constanţa au identificat în trafic pe F. Bogdan de 31 ani, care conducea un autoturism pe bulevardul Mamaia având acest drept suspendat.
          La data de 16.04.2014, polițiștii Postului de Poliţie Pantelimon au identificat în trafic pe R. Sorin de 35 ani, care conducea un autoturism în timp ce avea numerele provizorii expirate.
Poliţiştii Postului de Poliţie Corbu au identificat în trafic pe C. Dumitru de 23 ani, care conducea un moped fără a deţine permis.
          La data de 16.04.2014, polițiștii Postului de Poliţie Târguşor au identificat în trafic, pe DJ 225, pe N. Dumitru de 34 ani, care, fără a deţine permis, conducea un tractor cu care tracta o remorcă neînmatriculată.
           
  COMPARTIMENTUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii