Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:14 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ

ro

16 Apr, 2014 15:27 972 Marime text
Urmărit general identificat
La  data de 15.04.2014, patrula de siguranţă publică formată din poliţiştii Secţiei 5 şi jandarmii G.M.J. Constanţa l-au identificat pe T. Constantin de 33 ani, urmărit general, care are de executat o pedeapsă cu închisoarea de 3,6 ani, pentru săvârşirea infracţiunii furt. Cel în cază a fost introdus în arestul IPJ Constanţa.
 
Identificați în flagrant de polițiștii constănțeni
Secţia 3 Poliţie Constanţa cercetează în stare de libertate pe M. Marius de 20 ani şi B. Laura de 19 ani, întrucât au fost identificaţi în flagrant, după ce au sustras  burlane din tablă, dintr-o locuinţă situată pe strada Vasile Alecsandri. Prejudiciul a fost recuperat şi predat părţii vătămate.
Secţia 3 Poliţie Constanţa a identificat în flagrant şi cercetează în stare de libertate un minor de 14 ani, care a pătruns într-un autoturism parcat pe strada Miron Costin, de unde a sustras bunuri în valoare de 500 lei.
Poliţia Cernavodă cercetează în stare de libertate doi minori de 16 ani şi respectiv 17 ani, întrucât au fost identificaţi în flagrant, în timp ce sustrăgeau un ornament din caroseria unui autoturism. Prejudiciul produs a fost recuperat şi predat părţii vătămate.
Poliţia Medgidia a identificat în flagrant şi cercetează în stare de libertate pe E. Ilie de 57 ani, pe O. Mamut de 53 ani şi pe Ş. S. de 16 ani, care, în ziua de 15.04.2014, au pătruns într-o locuinţă situată pe strada Libertăţii, de unde au sustras o poartă metalică şi un aragaz. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat părţii vătămate.
 
Cercetați pentru distrugere
Secţia 3 Poliţie cercetează în stare de libertate doi minori de 14, respectiv de 17 ani şi pe S. Reihan de 24 ani, întrucât, în noaptea de 15.04.2014, au fost identificaţi în flagrant, în timp ce provocau distrugeri la uşa unui automat de cafea. În urma extinderii cercetărilor s-a stabilit că aceştia sunt bănuiţi de comiterea a încă două fapte similare.
 
 Autoturism identificat de polițiștii Serviciului Investigaţii Criminale
Serviciul Investigaţii Criminale cercetează în stare de libertate pe B. George din Ţepeş Vodă, pentru tăinuire la infracţiuni comise în străinătate, întrucât asupra sa a fost găsit un autoturism ce figurează ca fiind sustras din Italia. Se continuă procedura de restituire a autoturismului proprietarului din Italia prin Biroul SIRENE din cadrul IGPR.
 
Cercetat penal de polițiștii Serviciului Rutier
Serviciul Rutier cercetează în stare de libertate pe V. Teodor de 33 ani, din Constanţa, întrucât a condus un autoturism pe drumurile publice având acest drept suspendat.
 
COMPARTIMENTUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii