Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:51 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ

ro

13 Apr, 2014 18:58 1121 Marime text
Cercetați pentru tentativă de furt și distrugere
La data de 3.04.2014, polițiștii din Independenţa au identificat doi bărbați de 24 și respectiv 22 de ani, din localitate, bănuiți de tentativă de furt şi distrugere, faptă comisă în noaptea de 3.04.2014, în dauna unei societăți comerciale din localitate. Cercetările sunt continuate de către polițiști, cu autorii în stare de libertate.
 
          Cercetată pentru furt
Polițiștii Secției 4 Constanța cercetează în stare de libertate o femeie de 26 ani din Năvodari, care a sustras articole de îmbrăcăminte dintr-un centru comercial de pe raza secției.
 
          Mandat executat de polițiștii din Lipnița
La data de 12 aprilie a.c., polițiștii Postului de Poliție Lipnița au executat mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea, emis în anul 2013, privind pe T. Viorel, condamnat la executarea pedepsei cu închisoarea de un an și cinci luni. Mandatul a fost emis de către Tribunalul Constanța, bărbatul fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din IPJ Constanța.
 
Cercetată pentru furt
Polițiștii Secției 4 Constanța cercetează în stare de libertate o minoră de 15 ani, din Constanța, care a sustras articole de îmbrăcăminte dintr-un centru comercial de pe raza secției.
 
Minori cercetați pentru furt
          Poliţia Negru Vodă cercetează în stare de libertate doi minori, ambii de 17 ani, din satul Dărăbani, care, în perioada 9-11.04.2014, au sustras mai multe bunuri dintr-o curte, prejudiciul fiind recuperat și predat părții vătămate.
 
 Cercetat pentru furt
           Poliţiștii din Eforie cercetează în stare de libertate un bărbat de 40 de ani, din localitate, care a sustras o bormaşină de la firma unde era angajat, în valoare de 1.000 lei.
 
Bărbat cercetat pentru evaziune fiscală
Poliţia Medgidia a documentat activitatea infracţională a lui R. Marcel, din orașul Hârşova, care în calitate de administrator al unei societăți comerciale, în perioada 2007-2009, a reţinut salariaţilor societăţii pe care o administrează impozitele şi contribuţiile cu stopaj la sursă, în cuantum de 11.522 lei, fără a vira aceste sume către bugetul consolidat al statului.
 
Cercetat pentru furt calificat
        Poliţiștii Secției 4 Constanța cercetează în stare de libertate un bărbat de 26 de ani, din Constanța, care, la data de 12 aprilie a.c., a sustras cinci sute de euro dintr-o cameră unde avea acces, fiind angajat a efectua lucrări de reparație la imobilul în care se afla locuința.     
          Prejudiciul, în valoare de 500 de euro, a fost recuperat parțial și predat părții vătămate, în cauză fiind întocmit dosar penal.
 
   COMPARTIMENTUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii