Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:07 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ

ro

18 Jul, 2013 11:29 899 Marime text
Secţia 2 Poliţie cercetează în stare de libertate pe D. Ciprian, de 24 ani, din Constanţa, pentru furt. Acesta a sustras mai multe obiecte din îmbrăcăminte dintr-un magazin din Constanţa.
 
Poliţia Năvodari cercetează în stare de libertate pe A. Mihaela, de 37 ani, din localitate, întrucât a fost identificată după ce a sustras produse alimentare dintr-un supermarket din localitate.
 
Postul de Poliţie Cumpăna a identificat în flagrant pe R. Baobec, de 23 ani, din localitate, în timp ce încerca să sustragă bunuri din incinta a două locuinţe. Bărbatul a fost prezentat magistraţilor, pe numele acestuia fiind emis Mandat de Arestare Preventivă pentru 29 de zile, ulterior acesta fiind depus în arestul I.P.J. Constanţa.
 
          Postul de Poliţie Lumina cercetează în stare de libertate doi minori, suspecţi de tentativă de furt dintr-o locuinţă din localitate.
           
          Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat şi introdus în arestul I.P.J. Constanţa, pe O. Daniel, posesor al Mandatului de Executare a Pedepsei cu Închisoarea.
 
          Poliţia Mamaia cercetează în stare de libertate pe B. I., de 17 ani, din Bacău, întrucât a fost surprins în timp ce încerca să sustragă mai multe bunuri dintr-o societate comercială de pe raza staţiunii.
 
 
  COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii