Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:16 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ

ro

17 Jul, 2013 14:00 765 Marime text
Secţia 2 Poliţie cercetează în stare de libertate pe C. Genoveva-Ionela, de 27 ani şi pe M. Viorela-Ioana, de 30 ani, ambele din Bucureşti, care au locuit cu chirie într-un apartament din Constanţa, iar la plecarea din acesta au sustras mai multe bunuri. În urma acţivităţilor specifice, poliţiştii au recuperat bunurile, pe care le-au predat părţii vătămate.
 
Secţia 4 Poliţie cercetează în stare de libertate A. Laurenţiu, de 42 ani, din Constanţa, care s-a racordat ilegal la o reţea de transmisie TV.
 
Poliţia Municipiului Medgidia cercetează în stare de libertate doi minori din localitate, care au sustras mai multe bunuri dintr-un autoturism, prejudiciul fiind recuperat şi predat părţii vătămate.
 
Secţia 1 Rurală cercetează în stare de libertate pe C. Cătălin, de 28 ani, din Eforie, care în seara de 15.07.2013, a sustras un autoturism, care ulterior a fost identificat de poliţişti şi predat proprietarului.
 
 Poliţia Cernavodă cercetează în stare de libertate pe C. Giani, de 42 ani, din localitate, care deţinea o armă cu aer comprimat fără drept de port-armă și pentru care nu a putut prezenta documente de provenienţă.
         
COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii