Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:28 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IPJ 21.03.2012

ro

21 Mar, 2012 16:55 819 Marime text

85043 din 21 martie 2012

BULETIN DE PRESĂ

În ultimele 24 de ore, poliţiştii constănţeni au organizat 4 acţiuni, fiind aplicate 8 sancţiuni în valoare totală de 4.800 lei.

              Prins în flagrant de poliţiştii rurali

           La data de 21.03.2012, ora 10.00, poliţiştii Secţiei 1 Rurală Constanţa au prins în flagrant un tânăr de  28 ani, care săpa un şanţ  în apropierea Cimitirului Musulman din sat Lazu, comuna Agigea, cu intenţia de a sustrage cablu al unei reţele de telefonie mobilă.
 Acestuia, poliţiştii i-au întocmit dosar penal, cercetându-l în stare de libertate pentru tentativă la furt calificat.

ACTIVITATEA RUTIERĂ

În ultimele 24 de ore poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi de prevenire, cercetare şi soluţionare a evenimentelor sesizate, fiind aplicate de către aceştia 431 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 52.600 lei.    

Poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la producerea a două accidente.

La data de 20 martie a.c., ora 10.15, în municipiul Constanţa, M.LAURENŢIU, de 25 ani, din Constanţa, a condus un  autoturism pe strada Soveja şi ajungând în zona Peco Petrom, a accidentat uşor pe minorul S. I. G., de 15 ani, care a traversat partea carosabiă prin loc nepermis şi fără să se asigure.

La data de 20 martie a.c., ora 10.30, în municipiul Constanţa, G. ADAM, de 27 ani, din Tulcea, a condus un  autoturism pe strada Şoseaua din Vii şi ajungând la intersecţie cu strada Livezilor, din cauza neasigurării la efectuarea manevrei de mers înapoi, a accidentat uşor pe P. NICOLAE, de 66 ani, care aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv 0,61 mgl alcool pur în aerul expirat, a traversat partea carosabiă prin loc nepermis şi fără să se asigure.
După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviinţarea poliţiei.

În ceea ce priveşte faptele antisociale, la nivelul Serviciului Rutier Constanţa a fost constatată o infracţiune la regimul circulaţiei.

La data de 20 martie a.c., în judeţul Constanţa, a fost depistat numitul T. CIPRIAN, de 31 ani, din localiatea Valu lui Traian, conducând o autoutilitară pe DN 3 având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.
Întrucât a refuzat testarea cu aparatul etilotest şi recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore pe bază de ordonanţă, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii