Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:56 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ 13.08.2010

ro

13 Aug, 2010 16:32 656 Marime text

Buletin de presă

În ultimele 24 de ore poliţiştii constănţeni au desfăşurat activităţi de prevenire, constatare, cercetare şi soluţionare a evenimentelor sesizate.
În ceea ce priveşte faptele antisociale înregistrate în ultimele 24 de ore pe raza judeţului, au fost sesizate la poliţie 19 evenimente, din care 10 evenimente împotriva avutului privat şi 9 evenimente de altă natură.

Ø Tineri cercetaţi pentru furt calificat
           În data de 12 august a.c., ora 15:30, în urma unei sesizări primite, poliţiştii din Cernavodă s-au deplasat pe strada Castanilor, acolo unde două persoane reclamau sustragerea din garajele auto pe care le deţin, a mai multor bunuri constând în unelte de pescuit şi instrumente de lucru mecanice, în valoare totală de 3200 lei.
           În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat ca susupecţi de comiterea faptelor pe I. E.-T., de 17 ani din Medgidia şi pe P. Mamut, de 27 ani din Cernavodă.              Din probatoriul administrat până în prezent în cauză, s-a stabilit faptul că, în noaptea de 11/12.08.2010, în jurul orei 03.00, cei doi suspecţi pe fondul consumului de băuturi alcoolice, au pătruns prin efracţie în interiorul garajelor de unde au sustras bunurile menţionate, pe care ulterior le-au depozitat la domiciliul unei terţe persoane.
             Bunurile au fost recuperate în totalitate şi restituite părţilor vătămate.
             Cei doi suspecţi sunt cercetaţi în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Ø Suspectul surprins de poliţişti în timp ce sustrăgea bunuri dintr-un magazin a primit mandat de arestare preventivă

  Bărbatul surprins de poliţiştii Secţiei 4 în interiorul unei societăţi comerciale de pe strada Munţii Tatra din municipiul Constanţa, în timp ce încărca mai multe bunuri într-o geantă de voiaj, a fost prezentat ieri, 12 august a.c., Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa şi instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.
             Astfel, pe numele suspectului A. Amdi, de 52 de ani domiciliat în Oraş. Mediaş, Jud. Sibiu, a fost emis  mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.
             Persoana în cauză a fost depusă în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Constanţa.

COMPARTIMENTUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii