Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:13 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BULETIN DE PRESA

ro

14 Aug, 2009 15:46 459 Marime text

În ultimele 24 de ore poliţiştii constănţeni au desfăşurat activităţi de prevenire, constatare, cercetare şi soluţionare a evenimentelor sesizate.

În ceea ce priveşte faptele antisociale înregistrate în ultimele 24 de ore pe raza judeţului, au fost sesizate la poliţie 26 evenimente, din care 7 evenimente împotriva avutului privat, 3 evenimente la regimul circulaţiei rutiere şi 16 evenimente de altă natură.

Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiera

Poliţiştii Secţiei 5 cercetează în stare de libertate pe C. Laurenţiu, de 28 de ani, din  N. Bălcescu, întrucât în ziua de 13.08.2009 a condus un autoturism pe b-dul A.Vlaicu fiind sub influenţa băuturilor alcoolice ( 0.71 mg/l alcool pur în aerul expirat ) şi fără a poseda permis de conducere, intrând în coliziune cu două autoturisme ce se deplasau în aceeaşi direcţie de mers. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Poliţiştii din cadrul Biroului de Poliţie Rurală Constanţa cercetează în stare de libertate pe C. Vasile, de 37 de ani, din localitatea Agigea, întrucât în ziua de 13.08.2009 a fost depistat în trafic în timp ce conducea un autoturism pe strada Ion Borcea din comună, având permisul de conducere anulat din anul 2002. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Poliţiştii din Mihail Kogălniceanu cercetează în stare de libertate pe P. Nicolae, de 45 ani, din localitate, întrucât în ziua de 13.08.2009 a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe strada Transilvaniei fără a poseda permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Dosar penal pentru furt calificat

Poliţiştii din Ovidiu cercetează în stare de libertate pe A. S., de 17 ani, pe M. Daniel, de 34 ani, pe T. Marcel, de 38 ani, toţi din Ovidiu şi pe M. E., de 17 ani, din localitatea Topalu, întrucât în noaptea de 12/13.08.2009 au susutras un viţel din incinta unei ferme de animale pe care E. Tungeai o deţine în extravilanul localităţii. Prejudiciul în valoare de 400 lei a fost recuperat şi predat părţii vătămate. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Cercetaţi în stare de arest preventiv pentru săvârşirea infracţiunii de furt din locuinţă

Poliţiştii din Hârşova au prezentat, în ziua de 13.08.2009, Judecătoriei Hârşova pe S. Bratosin, de 20 de ani şi pe Ş. Iaşar de 25 ani, pe numele cărora instanţa a emis mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 zile, fiind introduşi în arestul I.P.J Constanţa.

Hoţi de animale identificaţi de poliţişti

Poliţiştii din Cogealac au fost sesizaţi în data de 13.08.2009, de M. Tănase din localitate, despre faptul că persoane necunoscute au sustras 144 ovine şi caprine de la stâna din localitate. În urma cercetărilor efectuate poliţiştii au identificat, într-o liziera din apropierea localităţii Corbu, 6 piei de oaie jupuite recent. Continuând verificările la o stână din apropierea satului Luminiţa au fost depistati L. Anatole, de 41 de ani, din Năvodari şi C. Ion, de 45 de ani, din Corbu, în timp ce tăiau o ovină în saivan, iar la apariţia poliţiştilor au fugit spre cariera Luminiţa. În timpul urmăririi, unul din agenţii de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Corbu a executat trei focuri de armă în plan vertical dar suspecţii nu s-au supus somaţiilor. Poliţiştii au mai găsit la stâna din Luminiţa 32 de ovine şi caprine care au fost recunoscute de către proprietarul M. Tănase. Poliţiştii continuă cercetările în vederea depistării autorilor. 

COMPARTIMENTUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii