Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:51 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă

ro

29 Jul, 2011 16:41 916 Marime text

 Buletin de presă

 În ultimele 24 de ore poliţiştii constănţeni au desfăşurat activităţi de prevenire, constatare, cercetare şi soluţionare a evenimentelor sesizate.
 La nivelul judeţului au fost organizate o razie de către Secţia 4 şi 18 acţiuni, fiind aplicate 65 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 35.410 lei.
           În ceea ce priveşte faptele antisociale înregistrate în ultimele 24 de ore pe raza judeţului, au fost sesizate la poliţie 23 evenimente, din care 13 evenimente de natură judiciară şi 10 evenimente de altă natură.

   Infracţiuni de natură judiciară                                     

În data de 28.07.2011, ora 16.10, poliţiştii din Oltina am fost sesizaţi despre faptul că 2 bărbaţi au sustras o ovină, de pe raza localităţii Satu Nou, cu ajutorul unui autoturism.
Poliţiştii au depistat în trafic un autoturism cu caracteristicile respective, efectuând semnal regulamentar de oprire, moment în care conducătorul autoturismului respectiv a mărit viteza de deplasare.
La intrarea în localitatea Oltina, pe DJ 391 A, datorită vitezei mari de deplasare, acesta a pierdut controlului direcţiei intrând  pe contrasens şi lovind un cârd de ovine.
Poliţiştii aflaţi în urmărirea suspecţilor au procedat imediat  la prinderea celor două persoane, care iniţial au încercat să fugă.
Aceştia au fost identificaţi ca fiind C. Cornel, de 23 ani, conducătorul autoturismului şi D. Florin, de 28 ani, ambii din localitatea Oltina.
Întrucât D. Florin a avut un comportament recalcitrant, poliţiştii l-au imobilizat şi încătuşat.
Ovina reclamată ca fiind sustrasă a fost găsită în autoturismul accidentat, cei doi suspecţi fiind cercetaţi în stare de libertate pentru furt calificat şi distrugere.

    În data de 29.07.2011, ora 04.15, o patrulă mixtă de poliţie formată din  poliţişti din cadrul Secţiei 2 şi jandarmi din cadrul GMJ.Constanţa au prins în flagrant doi minori de 14 şi 16 ani, din Năvodari, care au pătruns prin forţarea uşii de acces din lemn, în biserica Izvorul Tămăduirii din Constanţa, de unde au sustras ,,cutia milei” ce conţinea suma de 60 lei.
    Cei doi sunt cercetaţi în stare de libertate pentru furt calificat.

Poliţiştii Secţiei 4 cercetează în stare de libertate pe B. Ciprian şi S. Marian, care în noaptea de 27/28.07.2011, prin demontare, au sustras sticlele de la oglinzile retrovizoare, ale unui autoturism. Prejudiciul în valoare de 5000 lei a fost recuperat.
 Poliţiştii din Corbu cercetează în stare de libertate pe  I. V. de 15 ani, din localitate, întrucât în noaptea de 27/28.07.2011, a pătruns prin escaladare, în curtea unui localnic, de unde a furat o bicicletă în valoare de 700 lei.
Poliţiştii din Murfatlar cercetează în stare de libertate pe C. Gheorghe de 46 ani, din localitate, întrucât a fost identificat ca suspect de comiterea furtului unei butelii de aragaz pline, din curtea unui localnic. Prejudiciul a fost recuperat.

                COMPARTIMENTUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii