Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:24 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa - 30.07.2009

ro

30 Jul, 2009 17:32 517 Marime text

BULETIN DE PRESĂ

În ultimele 24 de ore poliţiştii constănţeni au desfăşurat activităţi de prevenire, constatare, cercetare şi soluţionare a evenimentelor sesizate.
   În ceea ce priveşte faptele antisociale înregistrate în ultimele 24 de ore pe raza judeţului, au fost sesizate la poliţie 25 evenimente, din care 10 evenimente împotriva avutului privat, un eveniment la regimul circulaţiei rutiere şi 14 evenimente de altă natură.

Ø Dosar penal pentru furt calificat
În ziua de 29.07.2009, ora 13:30, poliţiştii Secţiei 5 au fost sesizaţi de către M. Constantin, administrator al unei societăţi comerciale cu sediul pe b-dul Aurel Vlaicu din Constanţa, cu privire la faptul că a reţinut o persoană care i-a sustras un grătar electric din inox. Echipajul de poliţie ce s-a deplasat la faţa locului a identificat persoana reţinută ca fiind B. SERAFIM, de 55 ani, din Constanţa.
Prejudiciul, în valoare de 800 lei, nu a fost recuperat. Cercetările continuă cu suspectul în stare de libertate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Ø Dosar penal pentru deţinere ilegală a unui pistol cu aer comprimat
În ziua de 29.07.2009, C. MIHAI ADRIAN, de 19 ani, din Corabia, a găsit pe plaja din Vama Veche şi a predat unei patrule de jandarmi, o geantă în care se aflau documente personale şi un pistol cu aer comprimat aparţinînd lui B. Alexandra, de 23 de ani, din Iaşi. În urma verificărilor efectuate de către poliţişti s-a stabilit faptul că cea în cauză nu deţine în mod legal pistolul în cauză despre care a afirmat că l-a primit cadou de la un tânăr din Iaşi pe care nu-l cunoaşte.
Bunurile personale i-au fost restituite tinerei în cauză iar pistolul a fost ridicat pentru continuarea cercetărilor.

Ø Conflict aplanat de poliţiştii din Medgidia
În noaptea de 29/30.07.2009, în jurul orei 23.35, poliţiştii din Medgidia au fost sesizaţi prin Serviciul de Urgenţă 112, despre faptul că pe strada Viilor, o persoană provoacă scandal .
 Echipa operativă deplasată la faţa locului, în urma verificărilor efectuate, a constatat faptul că, în jurul orei 21.00 , Ş. TOROS şi R. ATIŞ ambii din Medgidia, s-au întâlnit cu A. IBAZER, de 33 de ani, din Medgidia care le-a propus celor doi să facă o întrecere cu căruţele. Întrucât Ş. TOROS a refuzat, A. IBAZER a sustras calul şi căruţa acestuia, pe care le-a dus în curtea locuinţei sale apoi s-a deplasat în curtea locuinţei lui Ş. TOROS unde a spart două geamuri. 
 Prejudiciul în valoare de 3.000 lei a fost recuperat şi predat persoanei păgubite.
Pe numele lui A. IBAZER s-a întocmit dosar penal pentru fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, violare de domiciliu şi distrugere, efectuându-se cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptelor .

Ø Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere
Poliţiştii din 23 August au depistat în trafic în noaptea de 28/29.07.2009 pe N. A., de 13 ani, din Moşneni, în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice iar pe locul din dreapta faţă se afla proprietarul autoturismului, B. Dumitru, de 34 de ani, din aceiaşi localitate. Celor în cauză li s-au întocmit dosar de cercetare penală.

COMPARTIMENTUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii