Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:37 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa - 14.05.2009

ro

14 May, 2009 14:47 691 Marime text

BULETIN DE PRESĂ

În ultimele 24 de ore poliţiştii constănţeni au desfăşurat activităţi de prevenire, constatare, cercetare şi soluţionare a evenimentelor sesizate.
   În ceea ce priveşte faptele antisociale înregistrate în ultimele 24 de ore pe raza judeţului, au fost sesizate la poliţie 23 evenimente, din care 10 evenimente împotriva avutului privat, 2 evenimente la regimul circulaţiei rutiere şi  11 evenimente de altă natură.

Ø Accidente rutiere
 În data de 13.05.2009, în jurul orei 21:40, pe D.N.2A, la km.188+200m, în afara localităţii Mihail Kogălniceanu, L. Radu, de 26 ani, din localitatea Lumina, judeţul Constanţa, a condus un autoturism, marca Volkswagen, pe banda numărul doi, dinspre localitatea Mihail Kogălniceanu către localitatea Ovidiu, şi a accidentat mortal un bărbat de aproximativ 45 ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, din partea stângă a conducătorului auto. Cercetările continuă de către poliţiştii din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere.

 În data de 15.05.2009, în jurul orei 22:15, pe D.C.87, la km.4+200m, în afara localităţii Poiana, judeţul Constanţa, I. Tiberiu Daniel, de 21 ani, din localitatea Ovidiu, a condus un autoturism, marca Opel, proprietate personală, dinspre localitatea Poiana către localitatea Ovidiu şi din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum (curbă periculoasă la dreapta), pierde controlul direcţiei, pătrunde pe sensul opus de mers şi se răstoarnă în afara părţii carosabile. În urma accidentului a rezultat decesul lui M. G. C., de 16 ani, din localitatea Poiana, pasageră pe locul din dreapta faţă în autoturism şi vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto. Cercetările continuă de către poliţiştii din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere.

Ø Identificat de poliţişti după ce a sustras două telefoane mobile în valuare de 1800 lei
În urma investigaţiilor efectuate de către poliţiştii Secţiei 2 în cazul furtului din data de 12.05.2009, a două telefoane mobile, s-a stabilit că suspect de comiterea faptei este I. CONSTANTIN-DANIEL, de 18 ani, din localitatea Stupina, judeţul Constanţa. La acea dată, în jurul orei 20.25, o persoană necunoscută i-a deposedat de două telefoane mobile pe U. M.–A., de 16 ani, din Constanţa şi pe M. A., de 15 ani, din Năvodari, sub pretextul realizării unui schimb de telefoane, prejudiciul fiind de 1.800 lei.
Cercetările continuă în vederea recuperării prejudiciului şi stabilirii întregii activităţi infracţionale a suspectului.

Ø Surprins în flagrant de furt
Poliţiştii din Fântânele cercetează în stare de libertate pe I. Cornel, de 63 ani, care a fost prins în flagrant de furt de lucernă aparţinând lui S. Viorel, de 32 de ani, din localitate. Prejudiciul, în valoare de 100 lei, a fost recuperat iar celui în cauză i s-a întocmit dosar penal.

    COMPARTIMENTUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • iulia 16 May, 2009 19:47 dumnezeu sa o odihneasca pe caludia....era un inger care sa rdicat la cer mult prea devreme...in urma ei a ramas multa durere si multe lacrimi:((:((:((