Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:48 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa - 01.10.2009

ro

01 Oct, 2009 21:11 956 Marime text

Poliţiştii din Mangalia au fost sesizaţi, în data de 30.09.2009, în jurul orei 14.00, de către T. Iuliana Cristina, de 35 de ani, din Mangalia, despre faptul că fostul său soţ F. Constantin, a agresat-o fizic şi verbal şi nu doreşte să se supună sentinţei judecătoreşti de evacuare a imobilului soţiei sale.

În scurt timp poliţiştii s-au deplasat la adresa indicată însă bărbatul s-a încuiat în locuinţă, adresând injurii oamenilor legii şi refuzând orice colaborare cu aceştia. În momentul în care poliţiştii au ieşit din scara imobilului, bărbatul a ieşit la fereastra bucătăriei apartamentului şi le-a adresat din nou injurii şi ameninţări poliţiştilor, aruncând cu două pahare din sticlă în direcţia acestora.

Întrucât bărbatul şi-a accentuat starea de violenţă, aruncând cu farfurii şi borcane în pietoni şi în autoturismele aflate în apropierea imobilului a fost necesară intervenţia trupelor DIAS care au pătruns în locuinţă şi l-au imobilizat.

F. Constantin a fost condus la Clinica de Psihiatrie din Palazu Mare, fiind însoţit în Ambulanţă de un poliţist şi un jandarm. Pe numele bărbatului s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj şi ultraj contra bunelor moravuri.

COMPARTIMENTUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii