Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:34 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

6 tineri au fost surprinsi de politistii antidrog detinand asupra lor diferite cantitati de droguri

ro

08 Jan, 2010 20:58 1274 Marime text

6 tineri au fost surprinşi de poliţiştii antidrog deţinând asupra lor în vederea consumului propriu diferite cantităţi de droguri

În data de 06.01.2010, în jurul orei 1700, supraveghind zonele cu risc criminogen ridicat din jurul instituţiilor de învăţământ din municipiul Constanţa, poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Serviciului Teritorial Constanţa al D.I.I.C.O.T.  au prins în flagrant în cartierul Tomis Nord, pe M. VLAD –STEFAN, de 23 de ani, student al Universităţii „Spiru Haret”, şi pe M. MIRCEA, de 21 de ani, ambii din Constanţa, care deţineau în mod ilicit arpoximativ 5 grame haşiş, indicând că haşişul l-au adus din Bulgaria, în vederea consumului.

 Suspectul V. MARIEAN -STEFAN este cercetat în stare de libertate, fiind prins de către poliţişti şi în data de 23/24.11.2009, în cadrul operaţiunii „CIOCOLATA”, în momentul în care încerca să vândă 60 grame de haşiş.
  
În data de 07.01.2010, în jurul orei 1700, poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, sub supravegherea procurorului  de caz din  cadrul Serviciului Teritorial Constanţa al D.I.I.C.O.T.  au prins  în flagrant  pe b-dul Al. Lăpuşneanu, pe I. MARIUS CRISTIAN, de 20 de  ani, pe C. ALEXANDRU NICOLAE, de 21 de ani şi pe C. ELENA, de 22 de ani, din Eforie Nord, care deţineau în mod ilicit în vederea consumului propriu cantitatea de aproximativ 10 grame cannabis, pregătit pentru consum.

  Tot  la aceeaşi dată, în jurul orei 1700, pe b-dul Aurel Vlaicu, din Constanţa, a fost prins în flagrant B. ADRIAN LIVIU, de 18 ani, care deţinea în mod ilicit în vederea consumului aproximativ 2 grame de cannabis.
 Împotriva suspecţilor s-a luat măsura întocmirii de dosare penale, fiind cercetaţi în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunilor de deţinere fără drept de droguri de risc în vederea consumului propriu, cât şi introducerea în ţară de droguri de risc, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 3 alin 1 şi art. 4 alin 1 din Legea 143/2000.

COMPARTIMENTUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii