Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:31 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vlădoi & CO SRL şi-a cerut şi a obţinut intrarea în insolvenţă

ro

04 Sep, 2017 00:00 1991 Marime text
Tribunalul Constanţa a admis cererea formulată de societatea comercială Vlădoi & CO SRL, cu sediul în Murfatlar, şi a dispus deschiderea procedurii generale a insolvenţei. Tot Tribunalul a desemnat provizoriu pe CII Evdochim Mariana în calitate de administrator judiciar.
 
Buletinul Procedurilor de Insolvenţă arată că „debitoarea Vlădoi & CO SRL a învestit judecătorul sindic din cadrul Tribunalului Constanţa - Secţia a II-a Civilă cu soluţionarea cererii de deschidere a procedurii generale a insolvenţei, reglementată de Legea nr. 85/2014“.
 
„În fapt, prezenta debitoare a apreciat că este în stare de insolvenţă, datoriile sale la sfârşitul lunii aprilie fiind în cuantum de 635.860,63 de lei, iar disponibilul societăţii este insuficient pentru stingerea datoriilor existente. În acest context, prezenta debitoare şi-a declarat intenţia de reorganizare pe bază de plan în considerarea dispoziţiilor art. 67, alin. 1, litera g din Legea nr. 85/2014, solicitând desemnarea Cabinetului Individual de Insolvenţă Evdochim Mariana în calitate de administrator judiciar“.
 
Potrivit datelor puse la dispoziţie de Registrul Comerţului, consultat la data de 3 septembrie, SC Vlădoi & CO SRL are sediul social în Murfatlar. Asociat unic al firmei este Eugenia Vlădoi, născută la data de 15.09.1946, în Murfatlar, soţia lui Ion Vlădoi, fostul viceprimar al localităţii Murfatlar. Societatea are ca obiect de activitate „comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun“.
 
Conform Buletinului Procedurilor de Insolvenţă, termenul-limită pentru înregistrarea cererii de admitere a creanţelor asupra averii debitoarei a fost stabilit la 25 septembrie.
 
„Fixează termenul-limită pentru verificarea creanţelor, întocmirea şi publicarea în BPI a tabelului preliminar de creanţe la 16 octombrie. Fixează termen pentru definitivarea tabelului creanţelor la 10 noiembrie. Fixează data primei şedinţe a Adunării Creditorilor la 23 octombrie, ora 10.00, la sediul administratorului judiciar, şi dispune convocarea creditorilor“, se mai arată în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii