Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:45 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SP Guard Security SRL intră în insolvenţă. Prima adunare a creditorilor, în septembrie

ro

30 Aug, 2016 00:00 3441 Marime text
 

Cabinetul Individual de Insolvenţă (CII) Mocanu Carmen Alina, în calitate de lichidator judiciar al debitorului SC SP Guard Security SRL, conform încheierii nr. 497/118/2016, pronunţată de Tribunalul Constanţa, notifică intrarea în faliment în procedură simplificată a debitoarei.
 
În acest sens, au fost stabilite mai multe termene legale. Astfel, termenul-limită de înregistrare a cererii de admitere a creanţelor a fost stabilit pentru data de 9 septembrie, iar termenul de depunere a tabelului preliminar - 19 septembrie. Tabelul definitiv al creanţelor va fi publicat la data de 14 octombrie. Prima şedinţă a adunării creditorilor va avea loc pe 23 septembrie, la ora 12.00, la sediul lichidatorului judiciar.

Despre debitorul SC SP Guard Security SRL

Potrivit Registrului Comerţului, SC SP Guard Security SRL a fost înmatriculată în 2007 şi are sediul în Constanţa, strada Ion Luca Caragiale numărul 1A. Firma are un capital social integral vărsat de 400 de lei, compus din 40 de părţi sociale. Asociat unic în SC SP Guard Security SRL este Vasile Creţu, născut pe 27.03.1951, în satul Onceşti, judeţul Bacău. SC SP Guard Security SRL desfăşoară activităţi de protecţie şi gardă.                                                                                                                                                                        
 
Vasile Creţu mai este asociat în cinci firme, respectiv Eco San Cleaning SRl (lichidare, iradiată), Litoral NC Invest SRL (radiată), Păstrăvăria Greşu SRL (funcţiune), Rastal SRL (radiată, certificat de înmatriculare nepreschimbat în termenul legal), Ro Foxy Smart SRL (radiată).
 
SC SP Guard Security SRL a declarat la sfârşitul anului 2015 o cifră de afaceri de 42.218 lei şi un profit net de 13.912 lei. O singură persoană este angajată la firma respectivă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii