Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:52 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Societatea Construcţii Feroviare SA, cu sediul în Constanţa, în insolvenţă

ro

16 Sep, 2015 00:00 3693 Marime text
Societatea Construcţii Feroviare SA, cu sediul în Constanţa, se află în insolvenţă, lichidatorul judiciar fiind GD Reorganizare şi Lichidare IPURL, reprezentată prin Gabriela Dumitru. Dosarul este înregistrat la Tribunalul Constanţa, Secţia a II-a Civilă, cu numărul 13033/118/2012.
Creditorii, conform tabelului definitiv, sunt DGFP Constanţa, Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului (AAAS) Bucureşti, Serviciul Public de Impozite şi Taxe Constanţa, Ramona Zena Petcu, din Constanţa, SC Contassist Ace SRL şi Anişoara Făgăraş, de asemenea din Constanţa.

 
Lichidatorul judiciar convoacă Adunarea Creditorilor în data de 18 septembrie, de la ora 15.30, la sediul din bulevardul Ferdinand. Aceştia pot fi reprezentaţi în cadrul adunării prin împuterniciţi, dar pot vota şi prin corespondenţă.

Despre firma Construcţii Feroviare SA

Cu sediul pe strada Nicolae Milescu din Constanţa, Construcţii Feroviare SA are ca activitate principală „lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale”. Societatea figurează cu firma Tunele SA ca acţionar persoană juridică, care are şi calitatea de fondator, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 49,000322% / 49,000322%. Tunele SA are sediul social în Braşov. Firma mai figurează ca acţionar la Ecoter SRL, aflată în funcţiune.
De asemenea, şi firma SIF Transilvania SA, tot cu sediul în Braşov, apare în calitate de acţionar al Construcţii Feroviare SA, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 10,352% / 10,352%. Potrivit Registrului Comerţului, Construcţii Feroviare SA îi are drept acţionari şi pe Dan Mihail Pop, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 7,686% / 7,686%, Mihai Boşneagu, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 1,067% / 1,067%, precum şi pe Cătălin Angel Biu, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 1,169% / 1,169%.
 
GD Reorganizare şi Lichidare IPURL este lichidator judiciar.
 
Dan Mihail Pop mai figurează ca asociat şi în următoarele firme: E & D Engineering SRL (sub incidenţa Legii nr. 85/2006), Infracon East SRL (radiată), Intertunel SRL (radiată), MA & D Power (în funcţiune, dar cu precizările: este menţionată o opoziţie/sunt menţionate opoziţii; mandat administratori expirat; înregistrare depunere cerere de intervenţie şi transmitere dosar integral la tribunal), MA & D Power Engineer SA (radiată), Proter Consulting SRL (în funcţiune), Remedia Naturalis Medcenter SRL (în funcţiune), Termo Lemn SRL (radiată), şi Tunele Comerţ SRL (radiată, cu precizarea că sunt menţionate recursuri).
 
Şi Mihai Boşneagu mai apare ca asociat în alte două firme, şi anume: Arliprest SRL (radiată) şi Practic Construct SRL (lichidare). De asemenea, Cătălin Angel Biu figurează ca asociat în companiile Folio SRL şi Martec Com SRL, ambele radiate.
 
Conform vrajitorul.eu, în anul 2012, Construcţii Feroviare SA a înregistrat o cifră de afaceri zero, o pierdere netă de zero lei şi niciun salariat.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii