Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se decide strategia de vânzare a două imobile deţinute de SC Invest Co Transmed SRL

ro

10 May, 2017 00:00 1897 Marime text
Cabinetul Individual de Insolvenţă Ianuşi Petronela Andreea, în calitate de administrator judiciar al debitorului SC Invest Co Transmed SRL, conform sentinţei civile nr. 1443 din data de 26.05.2015, pronunţată de Tribunalul Constanţa, în dosarul 6104/118/2014, convoacă Adunarea Generală a Creditorilor.
 
Şedinţa va avea loc pe data de 17.05.2017, ora 12.00, la sediul lichidatorului judiciar din oraşul Ovidiu, strada Amurgului nr. 114. Creditorii pot fi reprezentaţi în cadrul şedinţei prin împuterniciţi, cu procură specială şi legalizată, sau, în cazul creditorilor bugetari şi al celorlalte persoane juridice, cu delegaţie semnată de conducătorul unităţii. Creditorii pot vota şi prin corespondenţă.
 
Pe ordinea de zi a fost inclusă aprobarea schimbării strategiei de valorificare a bunurilor imobile. Lichidatorul judiciar propune următoarea procedură de valorificare a patrimoniului: vânzarea la licitaţie publică în condiţiile Codului de Procedură Civilă. Licitaţiile vor avea o frecvenţă săptămânală, organizându-se astfel un număr de 12 şedinţe, având ca preţ de pornire valoarea de piaţă stabilită de evaluator în raportul de evaluare.
 
Printre bunurile care vor fi scoase la vânzare se numără: un imobil situat în localitatea Medgidia, strada Independenţei, bl. E1, parter, evaluat la preţul de 25.380 de euro, precum şi un imobil anexă, situat la aceeaşi adresă, evaluat la preţul de 4.282 de euro. În situaţia nevalorificării bunurilor la acest preţ, lichidatorul judiciar urmează a convoca Adunarea Generală a Creditorilor în vederea schimbării strategiei de valorificare.

Invest Co Transmed SRL, în datele Registrului Comerţului 

Societatea a fost înfiinţată în anul 2002 şi are sediul social în municipiul Medgidia. Capitalul social subscris este de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale. Marin Dumitru este asociat unic şi administrator special. Invest Co Transmed SRL se ocupă de transporturi rutiere de mărfuri.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii