Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:22 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă firmă cu sediul în Constanţa se află în stare de insolvenţă

ro

18 Sep, 2015 00:00 1525 Marime text
Cu sediul în Constanţa, societatea Pambu Security Team SRL se află în insolvenţă, dosarul fiind înregistrat la Tribunalul Constanţa, Secţia a II-a civilă, cu numărul 959/118/2014. Lichidatorul judiciar este reprezentat de Maria Neacşu - Cabinet Individual de Insolvenţă, de asemenea cu sediul în Constanţa.
 

Potrivit Buletinului procedurilor de insolvență, lichidatorul judiciar, prin prisma calităţii pe care o are, convoacă comitetul creditorilor debitorului SC Pambu Security Team SRL. Şedinţa va avea loc la sediul lichidatorului, la data de 22 septembrie, începând cu ora 13.30. Creditorii pot fi reprezentaţi în cadrul adunării prin împuterniciţi, cu procură specială şi legalizată, sau, în cazul creditorilor bugetari şi al celorlalte persoane juridice, cu delegaţie semnată de conducătorul unităţii. De asemenea, aceştia vor putea vota şi prin corespondenţă.
 
În cadrul şedinţei, se va discuta despre măsurile ce trebuie întreprinse, având în vedere că în patrimoniul debitoarei au fost inventariate opt cabine de pază.

Despre firma Pambu Security Team SRL

Localizată pe strada Pescarilor din judeţul Constanţa, societatea Pambu Security Team SRL a fost înfiinţată în noiembrie 2010, fiind organizată ca societate cu răspundere limitată. Firma se ocupă de „activităţi de protecţie şi gardă“.
Potrivit Registrului Comerţului, în calitate de asociaţi persoane fizice figurează Ştefan Ifrim, din judeţul Vrancea, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 83% / 83%, şi Iulian Mardare, din judeţul Constanţa, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 17% / 17%. Având în vedere că societatea se află în insolvenţă, conducerea integrală îi revine Mariei Neacşu, desemnată ca lichidator judiciar.
 
Conform Vrajitorul.eu, Pambu Security Team SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 2.409.567 de lei, un profit brut de 16.476 de leiu şi 72 de salariaţi. Datele se aplică pentru anul 2012.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii