Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:37 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă de apartament care se ocupă de repararea navelor şi a bărcilor, în faliment

ro

29 Aug, 2016 00:00 2100 Marime text


Continvest Insolvenţă SPRL, în calitate de lichidator judiciar al debitorului Rizodent SRL, conform încheierii de şedinţă nr. 650/19.08.2016, pronunţată de Tribunalul Constanţa, Secţia a II-a, în dosarul 4834/118/2016, notifică deschiderea falimentului în formă simplificată împotriva debitorului.
 
Rizodent SRL are obligaţia ca, în termen de zece zile de la data deschiderii procedurii, să depună la dosarul cauzei documentele prevăzute de legea privind procedurile de prevenire a insolvenţei. La rândul lor, creditorii debitorului trebuie să se înscrie la masa credală prin depunerea cererii de admitere a creanţei. Termenul-limită pentru înregistrarea creanţelor asupra averii debitorului este de 30 septembrie. Tabelul preliminar al creanţelor va fi publicat pe 10 octombrie, iar termenul pentru definitivarea tabelului creanţelor, pe 4 noiembrie.
 
Prima adunare a creditorilor va avea loc pe 14 octombrie, ora 12.00, la sediul lichidatorului judiciar din municipiul Constanţa, strada Maior Şofran nr. 3. Pe ordinea de zi au fost incluse trei puncte, şi anume:
  • prezentarea averii debitorului
  • desemnarea comitetului creditorilor
  • confirmarea lichidatorului judiciar şi stabilirea onorariului acestuia. 
Printre creditorii debitorului se numără Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa şi Serviciul Public de Impozite, Taxe şi alte Venituri la Bugetul Local Constanţa.

Despre debitorul Rizodent SRL

Firma Rizodent SRL a fost înmatriculată în anul 1992 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Frigului nr. 11, Bloc I6. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Firma este controlată de Rizea Georgeta, născută pe 8.02.1951, în Galaţi, şi Rizea Constantin, născut pe 3.04.1949, în comuna Perişoru, Călăraşi. Fiecare asociat deţine 50% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de repararea şi întreţinerea navelor şi a bărcilor, este Rizea Constantin.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii