Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:39 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lichidatorul judiciar a solicitat un termen nou Niciun cumpărător interesat de terenul intravilan deţinut de Rico SRL

ro

02 Nov, 2016 00:00 3093 Marime text
Victoria SPRL Viorica Sarac Aldea, lichidatorul judiciar al debitoarei SC Rico Company SRL, a publicat în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă raportul care se referă la actele şi operaţiunile efectuate de în perioada 31.05.2016 - 1.11.2016. Precizăm că firmele Rico SRL şi Euromateria SRL au contestat de două ori rezultatului licitaţiei organizate de Primăria municipiului Constanţa pentru atribuirea contractului având ca obiect „Achiziţie execuţie lucrări aferente obiectivului de investiţii «Reabilitarea şi amenajarea Parcului Arheologic - municipiul Constanţa»“.
 
Societatea debitoare are în patrimoniu proprietatea imobiliară formată din 2.000 mp teren intravilan situat în Năvodari, zona CF Midia Năvodari, lot 2/2 Iot 2 - lot 7/6 Iot 2/1, identificat cu nr. cadastral 110050, intabulat în Cartea Funciară nr. 110050 a localităţii Năvodari. Cu toate demersurile efectuate, lichidatorul judiciar Victoria SPRL Viorica Sarac Aldea nu a reuşit să valorifice această proprietate. Adunarea creditorilor a redus preţul de pornire a licitaţiei la 50% din valoarea din raportul de evaluare, respectiv 22.810 lei.
 
Terenul se află pe malul Canalului Poarta Albă -Midia Năvodari, în zona Combinatului Midia Năvodari, unde nu există utilităţi, iar accesul la această proprietate din Şoseaua Năvodari - Midia se face pe sub linia ferată, pe un drum necorespunzător, pe malul canalului. Prin urmare, lichidatorul judiciar Victoria SPRL Viorica Sarac Aldea a solicitat un nou termen pentru continuarea procedurii în vederea valorificării bunului aflat în patrimoniul debitoarei SC Rico Company SRL.

Despre Rico SRL

Firma Rico SRL a fost înfiinţată în 1991 şi are sediul social în municipiul Constanţa, pe strada Celulozei. Capitalul social, compus din 1.008.580 de părţi sociale, este deţinut de Marcel Cornel Gheorghe, născut în 1951, în Călăraşi. Administratorul judiciar al firmei este GD Reorganizare şi Lichidare IPURL. Rico SRL se ocupă de „lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“.  

În octombrie 2015, asupra părţilor sociale pe care debitorul Marcel Cornel Gheorghe le deţinea în cadrul SC Rico SRL, respectiv 1.008.580, se instituise sechestru până la concurenţa sumei de 4.479,40 de lei. Reamintim că Rico SRL şi Euromateria SRL au contestat de două ori rezultatului licitaţiei organizate de Primăria municipiului Constanţa pentru atribuirea contractului având ca obiect „Achiziţie execuţie lucrări aferente obiectivului de investiţii «Reabilitarea şi amenajarea Parcului Arheologic - municipiul Constanţa»”. Astfel, asocierea SC Euromateria SRL - SC Rico SRL s-a adresat din nou Consiliului Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor. Asocierea condusă de SC Euromateria SRL, din care mai fac parte SC Rico şi SC Princer, a contestat şi rezultatul procedurii de atribuire a licitaţiei organizate de Compania Naţională de Investiţii pentru reabilitarea şi restaurarea Cazinoului Constanţa.
 
Sursa foto: Colourbox.com
 

Citeşte şi

 
Asocierea Euromateria SRL - Rico SRL, „inamicul nr. 1” al proiectelor Constanţei. Blestemul Parcului Arheologic! (documente)
 
Tupeu fantastic al angajatei Rico SRL! SC Euromateria şi Rico SRL dau în judecată pentru a doua oară Primăria Constanţa
 
Au fost convocaţi creditorii Rico SRL. Firma a contestat licitaţiile pentru reabilitarea Parcului Arheologic şi a Cazinoului
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii