Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:59 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farmacia Corylus Medifarm, în insolvenţă

ro

01 Aug, 2017 00:00 2371 Marime text
Judecătorii din Tribunalul Constanţa au dispus intrarea în insolvenţă a societăţii comerciale Corylus Medifarm SRL. Următorul termen a fost stabilit pentru data de 23 octombrie.
 
Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvenţă, „debitoarea SC Corylus Medifarm SRL a învestit judecătorul sindic din cadrul Tribunalului Constanţa - Secţia a II-a Civilă cu soluţionarea cererii de deschidere a procedurii generale a insolvenţei, reglementată de Legea nr. 85/2014“. „În fapt, prezenta debitoare a apreciat că este în stare de insolvenţă, datoriile sale fiind în cuantum de 519.700,33 de lei, iar disponibilul societăţii este insuficient pentru stingerea datoriilor existente. În acest context, prezenta debitoare şi-a declarat intenţia de reorganizare pe bază de plan, în considerarea dispoziţiilor art. 67, alin. 1, litera g din Legea nr. 85/2014, solicitând desemnarea în calitate de administrator judiciar Victoria SPRL“, se mai arată în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă.
 
Potrivit Registrului Comerţului, consultat la data de 31 iulie, SC Corylus Medifarm SRL are sediul social în municipiul Constanţa. Asociat unic al firmei este Elisabeta Berghia, născută la data de 18 mai 1975. Activitatea principală: „comerţul cu amănuntul al produselor farmaceutice, în magazine specializate“.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii