Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:40 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Creditorii Welcome To Paradise SRL cer antrenarea răspunderii patrimoniale a fostei conduceri a societăţii

ro

11 Nov, 2016 00:00 1977 Marime text
Creditorii debitorului Welcome To Paradise SRL sunt convocaţi în şedinţă de către Cabinetul Individual de Insolvenţă Dumitrescu lonuţ, în calitate de lichidator judiciar, conform sentinţei civile nr. 2570 din 1.10.2013, pronunţată de Tribunalul Constanţa, în dosarul 1100/118/2012.
 
Şedinţa va avea loc pe data de 15.11.2016, la ora 10.00, la sediul lichidatorului judiciar din Constanţa, strada Mircea cel Bătrân. Creditorii pot fi reprezentaţi în cadrul adunării prin împuterniciţi, cu procură specială autentică, sau, în cazul creditorilor bugetari şi al celorlalte persoane juridice, cu delegaţie semnată de conducătorul unităţii. Creditorii cu titluri de valoare la purtător vor depune originalele la lichidator cu cel puţin cinci zile înainte de data fixată pentru exprimarea votului, sub sancţiunea decăderii din dreptul de a vota.
 
Pe ordinea de zi a şedinţei se află supunerea spre aprobare a raportului final întocmit în cadrul procedurii de faliment, dar şi analiza incidenţei în cauză a prevederilor art. 138 din Legea 85/2006, în sensul formulării de către creditorii îndreptăţiţi de legiuitor a cererii de antrenare a răspunderii patrimoniale a foştilor membri din conducerea societăţii debitoare.

Despre Welcome To Paradise SRL

Cu sediul social în municipiul Constanţa, strada Vârful cu Dor, societatea a fost înfiinţată în 1999. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Asociat unic este Khochaiche Khairallah Ismail, născut pe 6.10.1969, în Liban. Welcome To Paradise desfăşoară activităţi de comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse nealimentare.
 
Khochaiche Khairallah Ismail mai este asociat în Confiscate Trading SRL, Food Provider SRL, precum şi în mai multe firme radiate: Anir Agro Business SRL, SC C&H Style Trading SRL, Camirarox SRL, Hero Free SRL, Lavicom Trading SRL.
 
Ar fi intrat în posesia a 30 de kilograme de cocaină prin port
 
Trimis în judecată de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Structura Centrală, cetăţeanul libanez rezident în România Khairallah Khochaiche Ismail şi francezul de origine kuweitiană Alain Akra au fost puşi în libertate în luna septembrie 2015. Arestaţi preventiv la jumătatea lunii februarie 2014, cei doi sunt suspectaţi că ar fi intrat în posesia a 30 de kilograme de cocaină, care ar fi fost introduse pe teritoriul României prin portul Constanţa. Potrivit DIICOT, valoarea de piaţă se ridică la trei milioane de euro.
 
Potrivit procurorilor DIICOT, „din probele aflate la dosar rezultă că inculpatul K.K.I (n.r. Khairallah Khochaiche Ismail), cetăţean libanez rezident în România, împreună cu inculpatul A.A. (n.r. Alain Akra), cetăţean francez de origine kuweitiană, au intrat în posesia unei importante cantităţi de cocaină, care a fost introdusă pe teritoriul României prin portul Constanţa, şi că au întreprins acţiuni în vederea scoaterii din ţară, pe cale maritimă, a unei părţi din droguri, prin acelaşi port, în cursul zilei de 14 februarie, prin intermediul unor persoane neidentificate până în prezent“.
 
„În data anterior menţionată, s-a procedat la constatarea infracţiunii flagrante, ocazie cu care a fost capturată cantitatea de aproximativ 30 kg de cocaină. Valoarea de piaţă a drogurilor se ridică la 3 milioane de euro“, mai arată procurorii DIICOT.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanta

Citeşte şi

Patronul, cercetat pentru un transport de cocaină: O nouă licitaţie pentru bunurile societăţii Welcome to Paradise SRL

Asociat cercetat pentru 30 kg de cocaină, adusă prin Portul Constanţa: Activele firmei Welcome To Paradise SRL, scoase la vânzare

Afacerist cu opt firme: Khairallah Ismail Khochaiche, cercetat de DIICOT pentru drogurile din Portul Constanţa, executat silit

Ar fi intrat în posesia a 30 de kilograme de cocaină prin port: Un om de afaceri din Constanţa, liber după 19 luni de arest

Cocaină introdusă în ţară prin Portul Constanţa: Khairallah Ismail Khochaiche şi Alain Akra nu mai vor în arest
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii