Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Creditorii societăţii SC Very Strong SRL, convocaţi de lichidatorul judiciar

ro

05 Oct, 2015 00:00 1724 Marime text
 

Dosarul cu numărul 5102/118/2015, înregistrat la Tribunalul Constanţa, Secţia a II-a civilă, cuprinde informaţii cu privire la insolvenţa firmei SC Very Strong SRL, cu sediul în Constanţa.
 
De acest dosar se ocupă judecătorul sindic Cristina Constantinescu, lichidatorul judiciar fiind reprezentat de Victoria SPRL, care convoacă Adunarea Creditorilor în data de 9 octombrie, la ora 12.00. Întâlnirea va avea loc la sediul lichidatorului, din bulevardul Al. Lăpuşneanu.
 
Creditorii pot fi reprezentaţi în cadrul adunării prin împuterniciţi, cu procură specială şi legalizată, sau, în cazul creditorilor bugetari şi al celorlalte persoane juridice, cu delegaţie semnată de conducătorul unităţii. Creditorii au posibilitatea de a vota şi prin corespondenţă.
 
Pe ordinea de zi sunt incluse puncte ce vizează confirmarea lichidatorului judiciar numit de judecătorul sindic, cu onorariul stabilit de acesta, precum şi prezentarea tabelului preliminar al creanţelor firmei SC Very Strong SRL. Creditorii debitoarei sunt DGRFP Galaţi - AJFP Constanţa (45.550 de lei) şi Traian Brănescu, din Constanţa (50.000 de lei). 

Detalii despre firma aflată în stare de insolvenţă

Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului, consultat pe 3 octombrie 2015, SC Very Strong SRL, cu sediul social în municipiul Constanţa, strada Constantin Bobescu, se ocupă de „restaurante“. Înfiinţată în anul 2008, firma deţine un capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat.
 
Asociaţi sunt Antonio Octavian Alexandru, din Constanţa, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 55% / 55%, şi George Iacob, de asemenea din Constanţa, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 45% / 45%. Lichidatorul judiciar, reprezentat de Victoria SPRL, figurează în calitate de persoană împuternicită.
 
Numele lui Antonio Octavian Alexandru mai apare şi în firma Antoni Internaţional SRL, atât în calitate de asociat, cât şi ca administrator. De asemenea, acesta mai este asociat în alte patru firme, toate în stare de funcţiune: Dayart Dary SRL, Karos Maya SRL, Katundu Kasy SRL şi Rodconsulting SRL.
 
Pe de altă parte, celălalt asociat, George Iacob, figurează, la rândul lui, ca asociat, dar şi ca administrator în trei firme: Gurmand Best Grill SRL (radiată), Rodconsulting SRL şi Rogio Trade SRL, ultimele două aflate în funcţiune.
Conform vrajitorul.eu, SC Very Strong SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 395.021 de lei, un profit net al exerciţiului de zero lei, datorii totale de 1.044.043 de lei şi nouă salariaţi. Datele se aplică pentru anul 2013.
 
Sursa foto: resurse-umane.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii