Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:06 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Creditorii societăţii Lauriana-Com SRL decid strategia de vânzare a bunurilor

ro

08 Nov, 2016 00:00 1592 Marime text
Marian Piron, în calitate de lichidator judiciar al debitorului SC Lauriana-Com SRL, conform Încheierii nr. 406/COM/25.05.2010, pronunţată de Tribunalul Constanţa, Secţia a II-a Civilă, în dosarul nr. 5091/118/2010, în temeiul art. 13 şi 14 din Legea nr. 85/2006 privind procedura insolvenţei, convoacă din oficiu adunarea creditorilor debitorului, aflat în faliment.
 
Adunarea creditorilor va avea loc la sediul lichidatorului judiciar (bulevardul Ferdinand nr. 33, Constanţa), pe data de 10 noiembrie, de la ora 10.00.
 
Pe lista creditorilor societăţii falimentare SC Lauriana-Com SRL se află Direcţia Generală a Finanţelor Publice Constanţa, Serviciul Public de Impozite, Taxe şi Venituri de la Bugetul Local Constanţa şi Procredit Bank Bucureşti. Creditorii pot fi reprezentaţi în cadrul adunării prin împuterniciţi, cu procură specială autentică, sau, în cazul creditorilor bugetari şi al celorlalte persoane juridice, cu delegaţie semnată de conducătorul unităţii. Creditorii cu titluri de valoare la purtător vor depune originalele la lichidator cu cel puţin cinci zile înainte de data fixată pentru exprimarea votului, sub sancţiunea decăderii din dreptul de a vota.
 
Pe ordinea de zi a şedinţei se află prezentarea suplimentului la raportul de evaluare a bunului aparţinând debitoarei şi stabilirea strategiei de vânzare.
 
Potrivit Registrului Comerţului, firma Lauriana-Com SRL a fost înfiinţată în 1994 şi are sediul social în municipiul Constanţa, pe strada I.L. Caragiale nr. 5. Firma are un capital social subscris de 500 de lei, integral vărsat în 50 de părţi sociale, şi un aport în natură de 300 de lei. Asociaţi în cadrul societăţii sunt Georgiana Bălănescu, care deţine 4% din capitalul social, şi Irina Bălănescu, ce deţine restul de 96% din capitalul social.
 
Conform codificării CAEN, societatea Lauriana-Com SRl are ca obiect de activitate „comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun“.
 
 
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii