Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:21 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Creditorii SC Eolica Dobrogea SRL, convocaţi pentru a decide valorificarea de urgenţă a bunurilor mobile

ro

06 Apr, 2016 00:00 2784 Marime text


Cabinetul Individual de Insolvenţă Silviu Nedelcu, în calitate de administrator judiciar al debitorului SC Eolica Dobrogea SRL, conform hotărârii pronunţate la data de 2.06.2015 de către Tribunalul Constanţa, Secţia a Il-a civilă, în dosarul nr. 7480/118/2013, convoacă întrunirea Comitetului Creditorilor debitorului.
 
Şedinţa va avea loc pe data de 18 aprilie, ora 16.00, la sediul administratorului judiciar din municipiul Bucureşti, strada Locotenent Aviator Gheorghe Caranda nr. 42. Pe ordinea de zi au fost incluse următoarele puncte: adoptarea unei decizii de oportunitate cu privire la evaluarea şi valorificarea de urgenţă a bunurilor mobile aflate în patrimoniul debitoarei şi desemnarea  evaluatorului bunurilor mobile identificate prin procesul-verbal de inventariere a patrimoniului debitoarei din data de 2.03.2016.
 
Cu privire la primul punct de pe ordinea de zi, se face menţiunea că debitoarea deţine în patrimoniu diverse bunuri mobile, ce au fost în parte inventariate de către administratorul judiciar în data de 2.03.2016, conform procesului-verbal de inventariere, acestea fiind situate în Constanţa, Piaţa Primo, precum şi pe domeniul public, în zona Faleză Nord a municipiului Constanţa. În prezent, bunurile mobile sunt depozitate în incinta din Piaţa Primo, fără existenţa unui contract şi fără plata efectivă către proprietarul spaţiului a unei chirii aferente, motiv pentru care acesta a solicitat administratorului judiciar încheierea unui asemenea contract. De asemenea, unele dintre bunuri, şase autoturisme, sunt situate pe domeniul public, fiind primite somaţii de ridicare a acestora din partea Poliţiei Locale a municipiului Constanţa. În această situaţie, administratorul judiciar propune evaluarea şi valorificarea acestora de urgenţă, respectiv prin licitaţie publică cu strigare.
 
Cu privire la punctul doi de pe ordinea de zi - desemnarea evaluatorului -, administratorul a primit oferte din partea PFA Adrian Rinciog, pentru suma de 6.000 de lei, şi din partea PFA Stănescu George Valentin, pentru suma de 7.000 de lei, cheltuielile legate de evaluare urmând a fi suportate din averea debitoarei. Creditorii pot desemna orice alt membru ANEVAR în acest sens, stabilindu-i în mod corespunzător onorariul.

Despre Eolica Dobrogea

Societatea Eolica Dobrogea SRL a fost înmatriculată în anul 2007 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Farului. Capitalul social subscris, de  67.200 de lei, integral vărsat, este compus din 6.720 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociaţi în firmă sunt Eolica Dobrogea (Schweiz) A.G. (sediul social în Elveţia, Pfaffikon SZ,  Oberschwandistrasse), cu 95% din capitalul social, şi Corneliu Dică, cu 5% din capitalul social. Administratorul judiciar al firmei, care se ocupă de „producţia de energie electrică“, este Nedelcu Silviu CII.

Citeşte şi Procesul, amânat pentru decembrie - Insolvenţa Eolica Dobrogea, deschisă de Tribunalul Constanţa (document)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii