Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:24 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Creditorii Multimat Com SRL aprobă strategia de vânzare a bunurilor din patrimoniul societăţii

ro

30 Jun, 2016 00:00 1946 Marime text
 

Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvenţă nr. 12670, emis la data de 29 iunie, Dăscălescu & CO SPRL, în calitate de lichidator judiciar al debitorului Multimat Com SRL, în baza Încheierii nr. 606 din 13 octombrie 2015 pronunţate de Tribunalul Constanţa, Secţia a II-a Civilă, a convocat Adunarea Creditorilor societăţii Multimat Com SRL. Şedinţa va avea loc la data de 5 iulie, ora 14.00, la sediul lichidatorului judiciar Dăscălescu & CO SPRL, din strada Marc Aureliu nr. 8. Creditorii se întrunesc în vederea prezentării raportului de evaluare şi aprobării strategiei de vânzare a bunurilor mobile aflate în patrimoniul debitorului Multimat Com SRL.

Despre Multimat Com SRL

Firma Multimat Com SRL a fost fondată în anul 2002 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Vârful cu Dor nr. 4. Capitalul social, integral vărsat, constituit din 20 de părţi sociale, este de 200 de lei. Administratorul şi asociatul unic al firmei este Constantin Secara, născut la data de 28.03.1963, în comuna Podu Turcului, Bacău. La acest moment, societatea se află în insolvenţă, fiind, totodată, şi sub urmărire penală.
 
Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, firma este specializată în „comerţ cu ridicata al echipamentelor şi furniturilor de fierărie pentru instalaţii sanitare şi de încălzire“.
 
Din bilanţul financiar pe anul 2015 reiese că societatea Multimat Com SRL a înregistrat o cifră de afaceri de zero lei, un profit net de zero lei şi o pierdere netă de 103.830 de lei.

Citeşte şi A doua strigare la Fisc pentru bunurile societăţii debitoare Multimat Com SRL

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii