Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:15 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Creditorii firmei afaceristului Bolboceanu, Latora Int SRL, convocaţi în adunare. Iată ce votează!

ro

04 Aug, 2016 00:00 2370 Marime text


Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvenţă nr. 14638, din data de 3 august, SOS Insolv SPRL, în calitate de administrator judiciar al societăţii Latora Int SRL, convoacă Adunarea Creditorilor debitoarei.
 
Adunarea comitetului creditorilor va avea loc la adresa lichidatorului judiciar: Calea Dorobanţilor nr. 102-110, Bucureşti, la data de 16 august, ora 14.00.
 
Debitoarea are doi creditori: AJFP Constanţa şi Enel Energie SA, care se vor întruni în şedinţă în vederea votării celor trei puncte aflate pe ordinea de zi: prezentare stadiu procedură; confirmare lichidator judiciar şi onorariu; măsuri ce se impun a fi luate în cadrul procedurii.

Despre societatea Latora Int SRL

Din fişa Registrului Comerţului reiese că societatea Latora Int SRL a fost înfiinţată în anul 2000, îşi desfăşoară activitatea în sediul social situat în Mamaia, municipiul Constanţa, Tabăra Nord, Laborator Carmangerie, şi are un capital social subscris, integral vărsat, în valoare de 200 de lei, compus din 20 de părţi sociale. Firma are doi asociaţi: Geo-Iulian Bolboceanu, născut la data de 14 iulie 1971, în Constanţa, cu un aport la capital de 100 de lei şi cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%/50%, şi Hristu Tararache, născut la data de 23 decembrie 1953, în Sinoe, Constanţa, cu un aport la capital de 100 de lei şi cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%/50%. Conform codificării CAEN, societatea Latora Int SRL este specializată în activităţi legate de „restaurante“.
 
Geo-Iulian Bolboceanu este unul dintre cei mai cunoscuţi afacerişti ai Constanţei. Numele acestuia figurează în alte cinci societăţi: SC Top Finance International Leasing SRL, Sturion Aquatech SRL, SC Residence Real Expert SRL, SC Charisma Development 2008 SRL, 1 Class Developer SRL. Partenerul său de afaceri, Hristu Tararache, mai este asociat şi în firma SC Thim Turism SRL.

Citeşte şi

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii