Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:50 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Creditorii Eucass SRL, convocați în ședință. Ce se va stabili

ro

15 Dec, 2016 00:00 2880 Marime text
Victoria SPRL, în calitate de administrator judiciar al debitorului Eucass SRL, conform Încheierii nr. 473 din data de 23.04.2012, pronunțată de Tribunalul Constanța, Secția a II-a Civilă, în dosarul nr. 4045/118/2012, în temeiul art. 17 și al următoarelor din Legea privind procedura insolvenței, convoacă întrunirea comitetului creditorilor SC Eucass SRL. Ședința va avea loc la adresa din Constanța, bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr. 103, bloc LV 39, scara A, ap. 3, în data de 20 decembrie, ora 10.00.
 
Creditorii pot fi reprezentați în cadrul adunării prin împuterniciți, cu procură specială autentică, în cazul creditorilor bugetari și al celorlalte persoane juridice, cu delegație semnată de conducătorul unității. Creditorii pot vota și prin corespondență. Scrisoarea prin care își exprimă votul, semnată de creditor, semnătura fiind legalizată de notarul public ori certificată și atestată de către avocat, sau înscrisul în format electronic, căruia i s-a încorporat, atașat sau asociat semnătura electronică extinsă, bazată pe un certificat valabil, pot fi comunicate prin orice mijloace, până în ziua fixată pentru exprimarea votului, administratorului judiciar.
 
Pe ordinea de zi a ședinței se află aprobarea raportului trimestrial actualizat al SC Eucass întocmit pentru trimestrul XIII. Pe lista creditorilor societății Eucass SRL se află firmele SC Mar&Mac Trading SRL, Banca Italo Romena Spa, actual Veneto Banca Scpa, și Piraeus Leasing Romania IFN SA.
 
Potrivit Registrului Comerțului, Eucass SRL are sediul în municipiul Constanţa, strada Cpt. Papadopol. Asociat unic al firmei este Iusuf Mahir, născut la data de 19.01.1956, în Cernavodă. Firma are ca obiect de activitate „lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“.
 
Societatea a cerut recent intrarea în insolvență, însă Tribunalul Constanța a amânat pentru data de 23 ianuarie 2017 dosarul privind insolvenţa firmei Eucass SRL. Reamintim că Eucass SRL din Constanţa este cea care ar deţine blocul de pe care a căzut, în ziua de Sfântul Andrei, o copilă de 12 ani.

Citește și: 

Dosarul Eucass SRL. Un nou termen pentru soluţionarea cererii de intrare în faliment

Tribunalul Constanţa va redeschide azi dosarul privind insolvenţa firmei Eucass SRL

Firma care ar deţine blocul de pe strada Steagului unde a murit un copil, în faţa judecătorilor

Un bun imobil deţinut de Eucass SRL, firmă cu lipici la bani publici, urmează să fie valorificat

Planul de reorganizare al SC Eucass SRL ar putea fi extins pentru un an

Solicitant Eucass SRL. Certificat de urbanism pentru intrarea în legalitate a unui bloc de cinci etaje pe strada Steagului

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii