Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Creditorii Data Net SRL, convocaţi pentru aprobarea strategiei de vânzare a bunurilor

ro

02 Apr, 2016 00:00 2879 Marime text
Lichidatorul judiciar Liţcanu & Gheorghiţă SPRL convocă Adunarea Creditorilor debitorului SC Data Net SRL, potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvenţă.
 

Întrunirea va avea loc la sediul lichidatorului din municipiul Constanţa, strada Răscoala 1907 nr. 38, pe data de 7 aprilie, ora 12.00. Creditorii pot fi reprezentaţi în cadrul adunării prin împuterniciţi, cu procură specială şi legalizată, sau, în cazul creditorilor bugetari şi al celorlalte persoane juridice, cu delegaţie semnată de conducătorul unităţii. Creditorii pot vota şi prin corespondenţă. Pe ordinea de zi a fost inclus un singur punct, şi anume aprobarea strategiei de vânzare. Având în vedere faptul că, în urma precedentei strategii de vânzare, ce a stabilit valori reduse cu 75, 80 şi 85%, s-a vândut un bun, se propune următoarea strategie: organizarea a opt sesiuni de licitaţie la preţ redus tot cu 85% faţă de valoarea contabilă, iar în caz de neadjudecare, următoarele patru vor fi vândute la preţ redus cu 90%. Printre bunurile scoase la licitaţie se numără: reţea digitală de comunicaţii, compusă din cabluri şi cutii de conexiuni, generator tip FT2MAS Robin EH63D, server tip Sunfire V240.
 

Despre Data Net SRL

Aşa cum reiese din fişa de la Registrului Comerţului, firma are sediul social în municipiul Constanţa, strada Ioan N. Roman. Data Net SRL are un capital social subscris de 30.000 de lei, integral vărsat, compus din 3.000 de părţi sociale, în valoare de 10 lei fiecare. Asociaţi în firmă sunt Florin Tudor Gavrilă, născut pe 19.09.1968, în Constanţa, şi Adrian Albani Cernit, născut pe 28.11.1967, în Constanţa. Cei doi asociaţi deţin câte 1.500 de părţi sociale (câte 50% din capitalul social). Activitatea principală a societăţii constă în „activităţi de telecomunicaţii prin reţele cu cablu“.
 

Citeşte şi

O firmă de telecomunicaţii, în faliment Un lichidator judiciar îi vinde bunurile la licitaţie
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii