Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:09 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Creditorii Cricos Invest SRL, convocaţi în şedinţă. Ce probleme sunt pe ordinea de zi

ro

27 Feb, 2017 00:00 1301 Marime text
Societatea CC Insol SPRL, în calitate de lichidator judiciar al debitorului Cricos Invest SRL, conform sentinţei civile nr. 3141/18.11.2013, pronunţată de Tribunalul Constanţa, Secţia a II-a Civilă, în dosarul nr. 13776/118/2011, în temeiul art. 13 şi al următoarelor din L 85/2006, privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, convoacă Adunarea Creditorilor debitorului Cricos Invest SRL.
 
Astfel, creditorii se vor reuni în şedinţa care va avea loc la data de 15.03.2017, ora 14.30, la sediul lichidatorului judiciar situat în municipiul Constanța, strada Cibinului nr. 8.
 
Creditorii pot fi reprezentaţi în cadrul adunării prin împuterniciţi, cu procură specială şi legalizată, sau, în cazul creditorilor bugetari şi al celorlalte persoane juridice, cu delegaţie semnată de conducătorul unităţii. De asemenea, creditorii pot vota şi prin corespondenţă. Scrisoarea prin care se exprimă votul, semnată de creditor, semnătura fiind legalizată de notarul public ori certificată şi atestată de un avocat, sau înscrisul în format electronic, căruia i s-a raportat, ataşat sau asociat semnătura electronică extinsă, bazată pe un certificat calificat valabil, pot fi comunicate prin orice mijloace şi înregistrate la lichidatorul judiciar, până cel târziu în data fixată pentru exprimarea votului.
 
În cadrul şedinţei, se va discuta schimbarea strategiei de valorificare a bunurilor aparţinând societăţii debitoare prin diminuarea prețului de pornire a licitațiilor. Totodată, lichidatorul judiciar aduce la cunoștința creditorilor că strategia de vânzare a bunurilor proprietate a debitoarei, aprobată în cadrul ședinței adunării creditorilor din data de 15.09.2016, a expirat, astfel că propune spre aprobare creditorilor valorificarea loturilor de teren proprietate a debitoarei, individual, prin licitație publică, cu strigare, săptămânal, în fiecare zi de miercuri, la sediul lichidatorului judiciar din Constanța, strada Cibinului nr. 8.
 
Astfel, lichidatorul judiciar propune:
- organizarea unui număr de patru licitații la valoarea de 60% din valoarea de evaluare comunicată de BCR SA;
- în caz de neadjudecare a bunurilor, organizarea unui număr de patru licitații la valoarea de 55% din valoarea de evaluare comunicată de BCR SA;
- în caz de neadjudecare a bunurilor, organizarea unui număr de şase licitații la valoarea de 50% din valoarea de evaluare comunicată de BCR SA.
 
Dacă bunurile nu vor fi valorificate în acest mod, se va reconvoca Adunarea Creditorilor, în vederea stabilirii unei noi strategii de valorificare. Bunurile debitoarei sunt reprezentate de cinci loturi de teren intravilan - arabil, după cum urmează: patru loturi, fiecare având o suprafață de 450 mp, un lot cu suprafața de 453 mp. Acestea sunt amplasate în localitatea Techirghiol, nr. parcelă A 105/205/1, tarlaua 30, jud. Constanța. 

Despre Cricos Invest SRL 

Cricos Invest SRL a fost înregistrată în Registrul Comerţului la data de 26.10.2006, asociat unic în firmă fiind Cristian Şunda, născut la data de 28.10.1969, în Constanţa. Domeniul de activitate principal al societăţii, conform codificării CAEN, este „fabricarea pâinii; fabricarea prăjiturilor şi a produselor proaspete de patiserie“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii