Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Creditorii CES Construct SRL nu au căzut la un acord asupra valorificării terenului din Mamaia

ro

01 Dec, 2015 00:00 3263 Marime text

Tomis IPURL, în calitate de administrator judiciar al CES Construct SRL, conform Încheierii nr. 124/16.03.2015 pronunţate în dosarul nr. 1280/118/2015 al Tribunalului Constanţa, a făcut public procesul-verbal încheiat în urma întrunirii Comitetului Creditorilor convocat pe data de 25 noiembrie. Comitetul Creditorilor este format din Direcţia Fiscală Braşov, CEC Bank SA şi Arhitectura Plus SRL.
 
Administratorul judiciar al CES Construct SRL precizează că la Comitetul Creditorilor nu s-a prezentat nimeni, însă au fost exprimate mai multe puncte de vedere. Astfel, Direcţia Fiscală Braşov îşi dă acordul pentru valorificarea cotei parte de 17,16% deţinute de SC CES Construct SRL din dreptul de proprietate asupra bunului imobil situat în staţiunea Mamaia, malul lacului Siutghiol, zona Caraiman, format din teren intravilan în suprafaţă de 4.200 mp şi construcţii provizorii Cl, grup sanitar, vestiare şi bar în suprafaţă de 43,16 mp, înscris în Cartea Funciară nr. 203010 - Constanţa, cu nr. cadastral 217, cod 3, 217 cod 3-Cl. 2.
 
„Direcţia Fiscală Braşov a luat la cunoştinţă oferta de cumpărare depusă de SC Cosehisa RO SRL a cotei de 17,16% deţinută de SC CES Construct SRL din dreptul de proprietate asupra imobilului situat în staţiunea Mamaia, malul lacului Siutghiol, zona Caraiman. Acordăm vot pozitiv cu privire la aprobarea ofertei financiare de 145.000 de euro + TVA, solicitând plata cu prioritate a creanţelor garantate cuprinse în tabelul definitiv al creanţelor, precum şi a sumelor născute după data deschiderii procedurii insolvenţei. Având în vedere oferta de achiziţie depusă de către SC Laan Real Estate SRL, înregistrată în data de 24.11.2015, a cotei de 17,16% deţinute de SC CES Construct SRL din dreptul de proprietate asupra imobilului situat în staţiunea Mamaia, mal lac Siutghiol, zona Caraiman, Direcţia Fiscală Braşov acordă vot pozitiv, solicitând plata cu prioritate a creanţelor garantate cuprinse în tabelul definitiv al creanţelor şi plata sumelor născute după data deschiderii procedurii insolvenţei“, arată Direcţia Fiscală Braşov.
 
Şi CEC Bank SA a trimis un punct de vedere prin care îşi dă acordul cu privire la oferta de cumpărare a cotei de 17,16% deţinute de CES Construct SRL din dreptul de proprietate asupra imobilului situat în staţiunea Mamaia, mal lac Siutghiol, zona Caraiman. Pentru că nu a putut exprima un punct de vedere cu privire la oferta de cumpărare de 145.000 de euro + TVA, pe motiv că pentru bunul mai sus menţionat nu s-a stabilit o valoare de piaţă în cadrul procedurii insolvenţei, CEC Bank SA a propus reconvocarea şedinţei Comitetului Creditorilor, având pe ordinea de zi aprobarea ofertei de 145.000 de euro + TVA.
 
La rândul său, al treilea creditor al debitoarei, Arhitectura Plus SRL, şi-a exprimat acordul asupra valorificării bunului, în vederea acoperirii pasivului societăţii. „Votăm împotriva valorificării bunului în alte condiţii decât prin licitaţie publică organizată potrivit prescripţiilor legale“, a precizat Arhitectura Plus SRL.
 
Administratorul judiciar a luat la cunoştinţă oferta de cumpărare a cotei de 17,16% deţinute de CES Construct SRL din dreptul de proprietate asupra imobilului situat în Mamaia, malul lacului Siutghiol, zona Caraiman, depusă de Cosehisa RO SRL. „Cu trei voturi exprimate, Comitetul Creditorilor aprobă, în principiu, valorificarea bunului imobil mai sus menţionat. Având în vedere voturile mai sus exprimate, administratorul judiciar apreciază imposibilitatea Comitetului Creditorilor de a lua vreo hotărâre, urmând a proceda la reconvocarea acestuia“, se menţionează în procesul-verbal semnat de Tomis IPURL, administratorul judiciar al CES Construct SRL.

Ce ştim despre CES Construct SRL 

Firma din Constanţa are ca obiect de activitate „lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“ şi deţine un capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat. Potrivit informaţiilor consultate la Registrul Comerţului în data de 21 noiembrie, asociat persoană juridică este SC Demoda Cafe 2007 SL, din Spania, cu 70% din capitalul social, în timp ce asociaţi persoane fizice sunt Jose Maria Martinez Eguizabal, din Logrono-Rioja, şi Leila Ablachim, din Murfatlar, fiecare cu câte 15% din capitalul social.
 

Citeşte şi 
Creditorii firmei CES Construct SRL, din Constanţa, convocaţi în şedinţă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii