Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:55 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cei zece creditori ai firmei Pro Elytte SRL au votat schimbarea strategiei de vânzare a bunurilor acesteia

ro

08 Jan, 2016 00:00 2229 Marime text


Buletinului Procedurilor de Insolvență, dosarul cu numărul 8601/118/2012, înregistrat la Tribunalul Constanţa, Secţia a II-a Civilă, include informaţii cu privire la insolvența firmei SC Pro Elytte SRL, cu sediul social în Constanța, pe strada Progresului numărul 10, în care judecătorul sindic este Cosac Cărbune.
 
Cabinetul Individal de Insolvență Cuțov Alina, în calitate de lichidator juduciar, a convocat în luna decembrie comitetul creditorilor debitoarei SC Pro Elytte SRL.
 
Adunarea creditorilor a avut loc la punctual de lucru al lichidatorului judiciar, Cuțov Alina, situat pe bulevarsul Ferdinand numărul 79, din Constanța.
 
Iată lista celor zece creditori convocați la adunare: SC Bancpost SA (cu sediul în București, pe bulevardul Dimitrie Pompeiu numărul 6A, Sector 2), SPIT Constanța (de pe strada Sulmona numărul 22), DGFP Constanța (de pe strada I.G. Duca numărul 18), SC Pharmafarm SA (cu sediul în Cluj-Napoca, pe strada Septimiu Mureșan numărul 2), SC Polisano SRL (cu sediul social în Sibiu, pe strada 9 Mai), SC A&G Med Trading SRL (din București, pe șoseaua Alexandriei numărul 94, Sector 5), SC Farmexim SA (cu sediul în București, pe strada George Constantinescu numărul 2, Sector 2), SC Mediplus Exim SRL (din București, pe strada Jiului numărul 2A, Sectorul 1), SC ERB Leasing IFN SA (cu sediul social în București, pe bulevardul Dimitrie Pompeiu numărul 6A, Sector 2) și SC Farmexpert DCI SA (din București, situate pe strada Dâmboviței numărul 10H, Sector 6).
 
Creditorii au putut fi reprezentați în cadrul adunării prin împuterniciți, cu procură special și legalizată sau, în cazul creditorilor bugetari și al celorlalte persoane juridice, cu delegație semnată de conducătorul unității. De asemenea, creditorii au putut vota și prin corespondență. Scrisoarea s-a putut exprima votul, trebuia semnată de creditor, semnătura fiind legalizată de notarul public ori certificată și atestată de un avocet, sau înscrisul în format electronic, căruia i s-a raportat, atașat sau asociat semnătura electronic extinsă, bazată pe un certificate calificat valabil, ce putea fi comunicată prin orice mijloace și înregistrată la administratorul judiciar, cu cel puțin cinci zile înaine de data fixată pentru exprimarea votului.
 
Pe ordinea de zi creditorii au avut de votat schimbarea strategiei de vânzare și a regulamentului de licitație pentru bunurile din patrimoniul SC Pro Elytte SRL.

Iată detalii despre firma intrată în insolvență: 

Pro Elytte SRL, cu sediul social în Constanţa, pe strada Progresului, numărul 10, are un capital social subscris de 330 lei, integral vărsat, iar activităţile principale fiind de consultanţă pentru afaceri şi management.
 
Asociații societății sunt Nicolae Constantin cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 9.09% și Ionut Severin cu restul de 90.91%. persoana împuternicită este lichidatorul judiciar Cuţov Alina C.I.I. care deține puteri de conducere integral a firmei.
 
La finalul anului 2014, reprezentanții firmei au declarat datorii în valoare totală de 1.063.550 lei. Pe graficul profitului din ultimii 13 ani, se poate observa cum în 2009 și 2010 firma a înregistrat un profit considerabil, fiind cam singurii ani în care aceasta s-a bucurat de succes, însă începând cu 2011 s-au înregistrat puerderi urișe care au tras societatea în jos până în 2014. De asemenea, pe graficul cifrei de afaceri din aceiași ani se poate observa cum în 2012,2013 și 2014 a marcat cu 0 lei această secțiune.
 
Sursa foto: media.rtv.ne
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii