Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:25 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociat unic este Ciprian Cati Ce vor hotărî creditorii firmei Cris Greenhouse SRL din Cogealac

ro

17 Feb, 2017 00:00 1801 Marime text
Tomis IPURL, în calitate de lichidator judiciar al debitorului Cris Greenhouse SRL, conform sentinţei civile nr. 147/25.01.2016, pronunţată în dosarul nr. 6422/118/2013 al Tribunalului Constanţa - Secţia a II-a Civilă, în temeiul art. 14 şi al următoarelor din Legea privind procedura insolvenţei, convoacă Adunarea Creditorilor debitorului. Şedinţa va avea loc în Constanţa, pe bulevardul Ferdinand nr. 79, bloc AR2, parter, pe 23 februarie, de la ora 14.00.
 
Creditorii pot fi reprezentaţi în cadrul adunării prin împuterniciţi, cu procură specială şi legalizată, sau, în cazul creditorilor bugetari şi al celorlalte persoane juridice, cu delegaţie semnată de conducătorul unităţii. Creditorii pot vota şi prin corespondenţă. Scrisoarea prin care se exprimă votul, semnată de creditor, semnătura fiind legalizată de notarul public ori certificată şi atestată de un avocat, sau înscrisul în format electronic căruia i s-a raportat, ataşat sau asociat semnătura electronică extinsă, bazată pe un certificat calificat valabil, pot fi comunicate prin orice mijloace şi înregistrate la lichidatorul judiciar înainte de data fixată pentru exprimarea votului.
 
Pe ordinea de zi a şedinţei creditorilor se află aprobarea ofertei financiare în valoare de 100.000 de euro depuse de Building Succes SRL privind achiziţia instalaţiei mobile nerulate de mixare a asfaltului Terex Magnum 80, seria 070622/9A9LMXXYS7CDP6041, şi a rezervorului staţionar de bitum, inclusiv a sistemului de încălzire a uleiului.
 
Pe lista creditorilor debitoarei Cris Greenhouse SRL se află CEC Bank SA, prin CEC Bank Sucursala Constanţa, Fondul Local de Garantare Focşani IFN SA, Filiaila FNGCIMM, On Time Rentals SRL, Constanţa, Aurelian Gâdei din Constanţa şi Samuel Mandache din Techirghiol.
 
Potrivit Registrului Comerţului, firma Cris Greenhouse SRL a fost înfiinţată în 2009 şi are sediul social în satul Cogealac, comuna Cogealac. Capitalul social, de 160.200 de lei, integral vărsat în 16.020 de părţi sociale, este deţinut în totalitate de Ciprian Cati, născut pe 24.04.1991. Acesta este administrator special al firmei, alături de firma de insolvenţă Tomis IPURL. Firma aflată în insolvenţă se ocupa, potrivit codificării CAEN, de „cultivarea legumelor şi a pepenilor, a rădăcinoaselor şi a tuberculilor“.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii