Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:26 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Al patrulea plan de distribuţie al SC Lalizas Marina SRL, în atenţia comitetului creditorilor

ro

09 Aug, 2016 00:00 2259 Marime text
 

Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvenţă nr. 14826, din data de 8 august, Cabinetul Individual de Insolvenţă Dumitrescu Ionuţ, în calitate de lichidator judiciar al debitorului Lalizas Marina SRL, conform încheierii nr. 851 din 14.06.2011 pronunţate de Tribunalul Constanţa, convoacă adunarea creditorilor debitorului SC Lalizas Marina SRL.
 
Şedinţa comitetului creditorilor debitoarei va avea loc la data de 11 august, ora 14.00, la adresa strada Mircea cel Bătrân nr. 14, în vederea prezentării celui de-al patrulea plan de distribuţie şi a celui de-al patrulea raport asupra fondurilor obţinute din lichidare.

Registrul Comerţului, despre Lalizas Marina SRL

Societatea Lalizas Marina SRL, cu sediul social în municipiul Constanţa, strada Mircea cel Bătrân nr. 5, a fost înfiinţată în anul 2006. Firma are un capital social, integral vărsat, în valoare de 20.000 de lei, compus din 200 de părţi sociale. Asociaţi persoane fizice ai societăţii sunt: Ovidiu Gabriel Chelu, născut la data de 12 octombrie 1960, în municipiul Constanţa, cu un aport la capital de 10.000 de lei şi cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%/50%, şi Gabriel Monea, născut la data de 21 octombrie 1966, în municipiul Constanţa, cu acelaşi aport la capital şi aceeaşi cotă de participare la beneficii şi pierderi ca partenerul său de afaceri.
 
Conform codificării CAEN, firma este specializată în „comerţ cu amănuntul al altor bunuri noi, în magazine specializate“.

Potrivit Registrului Comerţului, numele lui Ovidiu Gabriel Chelu mai figurează în SC General Management Trading Union SRL şi Studio Est & Partners SRL, iar Gabriel Monea este asociat în alte trei societăţi: General Marine Safety SRL, SC Pastravaria Gresu SRL şi SC Trident Foods SRL.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii